El Consell destina 5,2 milions d’euros per a l’educació digital d’este curs

Compartir:

 

El Consell ha autoritzat una transferència de crèdit per import de 5,2 milions d’euros dels Pressupostos de la Generalitat per a donar suport a la transformació digital del sistema educatiu i mitigar el possible impacte de la pandèmia en el desenrotllament del present curs escolar.

 

L’acord, adoptat el 4 de setembre, recull una minoració de crèdit de 5.273.233 euros en la línia ‘Finançament delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives Educació Primària’, de la Conselleria d’Educació, que es transferix al capítol d’Innovació tecnològica educativa de la Conselleria d’Hisenda, segons publica este dimarts el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

 

L’augment d’euxe capítol perseguix donar cobertura pressupostària a la subscripció del conveni entre el Ministeri d’Educació i Formació Professional, la Generalitat Valenciana i l’entitat Red.es, per a l’execució del programa ‘Educa en Digital’.

 

Esta inversió contempla accions de dotació de dispositius i altres recursos educatius digitals, en l’adequació de les competències digitals del personal docent i en l’aplicació de la intel·ligència artificial a l’educació personalitzada.

EL MÉS LLEGIT

València tindrà una ordenança que perseguirà i sancionarà als puters

Compromís i PSPV han arribat a un acord per a reafirmar a la capital del Túria com a ciutat abolicionista i reformular l'ordenança de 2013

Infracció en la difusió del vídeo de les xiquetes violades a Burjassot

FACUA ha ampliat la denúncia presentada contra Cristina Seguí, ja que ha tornat a publicar imatges de les menors

Què ocorrerà ara amb el cas de Marta del Castillo?

L'advocada de la família Del Castillo: “El Cuco i la seua mare admeten que van mentir per a evitar que se sàpia la veritat”

Detenen a l’actor Luis Lorenzo i a la seua dona per presumpte assassinat

L'actor i la seua parella han passat a disposició judicial per l'assassinat de la tia d'ella