El Consorci reforça el seu dispositiu contra incendis forestals per l’Alerta 3

Compartir:

Davant la situació d’Alerta 3 declarada pel risc extrem d’incendis forestals per a tota la província de València per al dilluns dia 12 de juliol, el Consorci Provincial de Bombers de València ha reforçat el seu dispositiu especial contra incendis forestals.

Així, en el cas dels bombers professionals, es disposa d’una segona eixida completa als parcs principals, en horari de 10 a 22 h.

Addicionalment, s’ha reforçat el CCC, Centre de Comunicació i Control, amb dos operadors més, i s’han sumat també més personal en les àrees de Coordinador Forestal, Tècnic Forestal, Cap de Sector, Oficial i Cap d’Operacions. Els parcs de bombers voluntaris també han sigut reforçats.

A més el dispositiu especial compta amb 56 brigades forestals de Diputació i 12 coordinadors d’estes brigades.

Les previsions de l’AEMET indiquen que es podrien superar els 40º de temperatura a molts municipis de la província de València, amb vents de component oest a diversos punts de la geografia, uns factors que agreugen la perillositat dels incendis forestals. Per això des del Consorci Provincial de Bombers de València es recomana a la població molta precaució durant la jornada del dilluns, evitant realitzar qualsevol ús del foc en zones pròximes a vegetació i entorns forestals.

EL MÉS LLEGIT

Mor un treballador en esfondrar-se un depòsit a la Pobla de Farnals

El cos sense vida ha sigut trobat hores després de l'ensulsiada del depòsit

València incorpora 12 noves psicòlogues per al servici de Benestar i Integració

Al mes de juliol l’Ajuntament haurà proveït totes les places de psicòleg previstes per a 2021/2022

S’ha acabat lo bo

El cap de setmana encara que dissabte encara tindrem núvols baixos a la costa acabarà sent assolellat i més calorós

Mata a tirs a una empleada per posar “massa maionesa” en el seu entrepà

L'home "va entrar en el restaurant, va demanar un entrepà però no li va agradar i va canalitzar la seua ira contra dos de les empleades"