Un estudi conclou que el coronavirus pot afectar als testicles

Els hòmens serien més vulnerables a la malaltia que les dones, per tant
La inflamació dels testicles pot ser un símptoma nou del coronavirus | Pixabay

Fins ara sabem poques coses certes del coronavirus. Sabem que va començar en la Xina, cap a finals del 2019 (i, per això, se'l coneix com a Covid-19). Sabem que té una simptomatologia diversa que produïx tos seca, febra alta, diarrea, problemes respiratoris, mal de cap... I que afecta més als hòmens que a les dones!

I és que, segons pareix, cada volta més estudis estaven apuntant al fet que el sexe masculí estava sent més vulnerable a la pandèmia mundial que el femení. I ara, segons ha avançat 'Levante-EMV', que cita un estudi de l''American Journal of Emergency Medicine', pareix que ja sabem el perquè. Segons l'estudi, citat també per '20 minutos', el virus aprofita les proteïnes ACE2, que estan en els pulmons, el tracte gastrointestinal, el cor i en els testicles!

Tot açò s'ha pogut saber, ja que, s'han detectat pacients que presentaven els símptomes habituals de la malaltia i, a més, dolor abdominal i inflamació testicular. Per això, l'estudi de l'oncòleg Aditi Shastri, en Nova York, i Jayanthi Shastri, mare del primer i microbiòloga en Bombai, revela que els hòmens són més vulnerables al virus que les dones.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta coronavirus: Mor l'amo d'esta cafeteria valenciana i avisen d'un possible brot" "Atenció Coronavirus: Continuen pujant els infectats valencians"