Gandia habilita una web amb els bars que oferixen menjar per a emportar i servici a domicili

Compartir:

 

Amb motiu de les mesures extraordinàries pel Covid-19, molts locals de restauració de Gandia, capital de la comarca de la Safor (València), han adaptat i organitzat els seus servicis de restauració per mitjà del repartiment a domicili o recollida de comanda en el mateix establiment.

 

Per a ells, l’Ajuntament de Gandia, amb la col·laboració de l’Associació Destí Safor i l’Associació d’Hostalers del Centre Històric-Raval-Prado, han habilitat un espai web en Urbalab Gandia i altre en la pàgina del consistori, que pretén donar-los visibilitat i fer-los accessibles a la ciutadania. D’eixa manera ho ha comunicat este matí de dilluns el regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez.

 

Tots els establiments de restauració que disposen d’esta classe de servicis (només han de tindre cuina autoritzada) i estiguen interessats a aparéixer poden donar-s’hi d’alta en este enllaç.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones