Godella inicia una campanya per a donar suport als comerços hostalers que continuen oberts

El consistori ha creat una campanya de comunicació per a ajudar als comerços que oferixen servici de recollida i enviament a domicili dels seus plats
Godella vol ajudar als comerços afectats per les restriccions | Ajuntament de Godella

L'Ajuntament de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), a través de la Regidoria de Comerç, ha iniciat una campanya de comunicació per ajudar als comerços dedicats a l'hostaleria que oferixen servici de recollida i enviament a domicili dels seus plats durant el tancament decretat per la Generalitat Valenciana a conseqüència de l'agreujament de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

L'àrea dirigida per Teresa Bueso vol mostrar el seu suport a l'hostaleria del municipi i per a això ha creat una línia gràfica perquè la ciutadania conega els establiments dedicats a la gastronomia que continuen oferint els seus servicis a la ciutadania durant estes setmanes de fortes restriccions.

Un total de 13 negocis han confirmat que continuen al servici de la ciutadania en este moment complicat en el que les autoritats sanitàries i municipals recomanen l’autoconfinament per a evitar que es produïsquen més contagis en l'àmbit local i autonòmic.

 

Godella al costat dels seus comerços

«L'Ajuntament de Godella sempre està al costat dels que més ho necessiten. Ara és moment de fer costat a l'hostaleria que es troba en un estat crític amb motiu de les restriccions decretades per la Generalitat Valenciana, que impedixen obrir els seus locals al públic amb normalitat», ha explicat Teresa Bueso.

«Des de la Regidoria de Comerç hem de donar un impuls al consum de la gastronomia del nostre poble a domicili. I, per això, hem creat infografies que permeten a la ciutadania conéixer amb exactitud què oferix cada establiment hostaler, ja siga esmorzars, menjars, sopars i si poden recollir-ho o que ho envien a casa», ha afegit la regidora.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'alcalde del Verger, Ximo Coll, rebutja dimitir" "Obliguen a dos ancians a vacunar-se contra el Covid-19 en Alacant"