El primer premi de la Loteria Nacional deixa sis milions a Torrent

Compartir:

El primer premi de la Loteria Nacional ha deixat una pluja de milers d’euros a Torrent. L’administració situada en la Plaça Major, enfront de la Torre, ha repartit íntegrament el número 36414, agraciat amb 60.000 euros al dècim. Des de l’administració assenyalen que s’ha venut tot el número, amb el que ha repartit un total de sis milions d’euros.

El primer premi que reparteix esta administració des de fa 30 anys

El gerent de l’administració, Rafa Mas, explicava al diari ‘Levante’, que és el primer premi que reparteixen des de fa trenta anys i “estem molt contents“. El número s’ha venut íntegrament a través de finestreta i abonats. “En l’últim mes la sort ens havia passat molt a prop, ja que els primers premis que sortien només es diferenciaven d’un sol número amb dècims que embenem en l’administració. Al final ha estat avui i ja tocava“, assenyalava Mas.

Segons i tercers premis

L’administració havia repartit segons i tercers premis, a més d’altres sortejos com la Primitiva o la Bonoloto.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...