Sancionats per estar jugant a bàsquet en Alacant

Alguns dels que estaven jugant van conseguir escapar
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Esta nit de diumenge, sobre les 22.18 hores, la Policia Local d'Alacant ha intervingut per a dissoldre un partit de bàsquet, que s'havia organitzat en les pistes del parc Monte Tossal, a on hi havien un total de 16 persones reunides jugant. Dos patrulles de la policia es van desplaçar fins al lloc dels fets i a la seua arribada, la gent va començar a escapar i els agents van conseguir pillar a set d'ells, a qui se'ls van alçar les corresponents actes de sanció.

 

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament ha fet un balanç en el primer cap de setmana del dispositiu d'inici de la desescalada en el que s'han denunciat a un total de 196 persones per desobediència i infringir les mesures establides pel Govern, i s'han interceptat un total de 3.222  vehicles en els controls.

 

El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha fet un balanç «molt positiu del compliment de les franges horàries en les eixides, ja que la majoria dels ciutadans han complit les normes i s'ha pogut desenrotllar amb normalitat i molta responsabilitat social».

 

Més de 30 denúncies durant el diumenge

A demés, durant el diumenge la Policia Local no va vore tanta gent com el dissabte en la ciutat, i es va imposar un total de 31 denúncies per incompliments a famílies juntes passejant, deportistes fora de l'horari permés, persones practicant paddlesup, per accedir a les platges, banyar-se en la zona cap de l'Horta i l'Albufereta, i es van interposar multes a les famílies que passades les 19.00 hores estaven amb els menors passejant fora d'horari autoritzat.

 

En els diferents operatius desplegats el diumenge per la Policia Local es va intervindre amb menors jugant passades les 20.00 hores per la via pública i es van posar denúncies per sorolls i música.

 

  

L'edil José Ramón González ha advertit que «no cal relaxar-se i hem de continuar extremant les mesures preventives, mantindre les distàncies evitant aglomeracions, i la Policia Local continuarà intervenint amb eixa minoria que incomplixen per a que prenguen consciència i assumisquen el deure cívic i la responsabilitat en la desescalada».

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!