S’obri al trànsit la nova redona de la carretera CV-505 entre Alzira i Alberic

Compartir:

 

El passat divendres s’obria al transit la nova redona de la carretera CV 505 entre Alzira i Alberic, que afavoreix el trànsit d’entrada i eixida de vehicles a la ciutat i de connexió amb l’A7.

Amb esta obra es vol facilitar l’accessibilitat i millorar la seguretat dels ciutadans, en una carretera molt transitada tant per vehicles com per ciclistes.

Es tracta d’una obra portada a terme per la conselleria d’Infraestructures per a substituir la glorieta partida ubicada en un punt que tenia “una configuració molt perillosa per al tràfic”, segons reconeixien els tècnics de la pròpia conselleria.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez considera que es tracta “d’una infraestructura molt necessària que incrementa la seguretat vial i millora l’accessibilitat al polígon industrial“, on es troben l’Ecopark, la Planta d’Envasos, les empreses Eurocebollas i Grup Alapont, a més de connectar amb el camí de Pujol i la Pileta de Sant Bernat. Gómez afegix que “millora la mobilitat, l’accessibilitat i la seguretat en una carretera molt transitada tant per vehicles com per ciclistes”.

Per a la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Garés, “era una rotonda molt necessària per ser un lloc molt perillós, que ara facilita el desplaçament dels conductors i les connexions”.

La Generalitat ha invertit al voltant de 350.000 euros en esta infraestructura en la qual la conselleria “ha complit els terminis prevists”.

Font: Ajuntament d’Alzira

EL MÉS LLEGIT

Isa Pantoja, nova col·laboradora de ‘Sálvame’

La prima d'Anabel Pantoja ocuparà la seua cadira en el programa de les vesprades de Telecinco els dilluns, dimecres i divendres

Mor un treballador en esfondrar-se un depòsit a la Pobla de Farnals

El cos sense vida ha sigut trobat hores després de l'ensulsiada del depòsit

València incorpora 12 noves psicòlogues per al servici de Benestar i Integració

Al mes de juliol l’Ajuntament haurà proveït totes les places de psicòleg previstes per a 2021/2022

S’ha acabat lo bo

El cap de setmana encara que dissabte encara tindrem núvols baixos a la costa acabarà sent assolellat i més calorós