Xirivella repartix mascaretes als 600 comerços de la localitat

El personal de l'Ajuntament ha repartit 1.200 mascaretes reutilitzables en només dos dies
El personal municipal ha repartit 1.200 mascaretes en només dos dies en els comerços de la localitat | Ajuntament de Xirivella

 

El personal de l'Ajuntament de Xirivella, en la comarca de l'Horta (València), ha repartit en dos dies 1.200 mascaretes reutilitzables en els 600 comerços del municipi. El repartiment, coordinat des de l'Agència de Desenvolupament Local, completa el lliurament de mascaretes a tota la població major de tres anys iniciat fa dos setmanes, quan es van distribuir unes 30.000 unitats de manera personalitzada en les bústies.

 

Les mascaretes repartides, dos per comerç, estan homologades i són llavables. El procés de lliurament acaba just la vesprada abans de l'entrada en vigor de la nova Ordre del Ministeri de Sanitat, que obliga a l'ús de mascareta en el carrer i en espais públics a l'aire lliure o tancats, sempre que no es puga mantindre la distància de seguretat de dos metres.

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

«S'ha fet un treball enorme per part del personal municipal», admet l'alcalde Michel Montaner. «Era important arribar a esta nova fase de la pandèmia, en la que ens relacionarem amb major llibertat, amb la població proveïda de mascaretes; a partir d'ara entra en joc la responsabilitat de cada u en el compliment de les normes», incidix Montaner.

 

Les mascaretes han sigut repartides als 600 comerços de la localitat | Ajuntament de Xirivella

 

En Xirivella, la vida torna a fluir progressivament. Les terrasses de bars, restaurants i gelateries es van adaptant a la nova situació. L'Ajuntament, que ha eliminat la taxa 2020 per a l'ocupació de via pública, està tramitant numeroses peticions d'ampliació per a mitigar les limitacions d'aforament imposades per la pandèmia.

 

Este matí ha reobert al públic, només amb cita prèvia, el Gabinet d'Informació municipal per a la gestió de qualsevol tràmit. I el pròxim dilluns 25 de maig reobriran, també amb cita prèvia, el servici de préstec de la Biblioteca Central, les pistes de pàdel i tennis del polideportiu, l'àrea d'Educació i el gabinet psicopedagògic de la Casa de la dona.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram