Calor sufocant amb màximes de 47 graus a partir de dijous

El Centre de Coordinació d’Emergències ha emés un avís especial davant la possibilitat que molts municipis de la Comunitat Valenciana, especialment a l’interior i litoral sud de València i a l’interior nord i litoral d’Alacant, superen demà els 40 graus de temperatura.


Rebre les notícies de València Diari

Des de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) es recomana als municipis i organismes amb competències en la gestió de les emergències que mantinguen la necessària atenció i seguiment de tots els avisos que emeta durant aqueixos dies el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat amb la finalitat d’activar amb antelació els seus protocols d’actuació i establir les pertinents mesures preventives en els seus respectius àmbits.

La AVSRE posa l’accent en els municipis i organismes amb competències en la vigilància de superfícies forestals i els demana que limiten al màxim totes les activitats previstes en els espais forestals i de vegetació. A més, afig que és essencial que es mantinguen durant el període de màxim risc en situació d’alerta davant l’evolució de l’episodi de màximes temperatures per a evitar un incendi.

Consells a la població

El Centre de Coordinació d’Emergències, a través dels seus canals d’informació, com les xarxes socials, (@GVA112) aconsella realitzar seguiment dels seus avisos i butlletins especials de riscos meteorològics i dels consells per a evitar un colp de calor i suportar les altes temperatures segons les recomanacions de sanitat.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies