Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular torna a l’Alcaldia del cap i casal i les ‘ganes’ de la candidata, Maria José Català, han aconseguit conquerir els valencians i valencianes en estes eleccions tan renyides fins al darrer vot. Tot i que per poder convertir-se en la propera alcaldessa de la capital del Túria necessitarà el suport de Vox que este diumenge ha doblat el nombre de regidors. 


Rebre les notícies de València Diari

En estos moments a la seu dels populars s’hi respira un ambient d’eufòria i alegria, amb abraçades i felicitacions per tots els racons. I és que no n’hi ha per menys, el Partit Popular encapçalat per Català ha obtingut 13 regidors i més de 140.000 vots, 5 més que en els passats comicis del 2019. Uns resultats que milloren respecte als passats comicis, sobretot, pel desgast de Ciudadanos que passa de sis a quedar-se fora de l’Ajuntament. 

Entre crits d’“alcaldessa, alcaldessa” i vives, Català ha entrat a la seu d’Ambaixador Vich acompanyada per centenars de militants i simpatitzants del partit. “ Governaré per a tots, per als que m’han votat i els que no. Això no va de districtes ni de barris, es sentirà orgullosos de la ciutat que tenim” ha manifestat la candidata popular a les seues primeres declaracions després de guanyar l’Alcaldia de València. 

“Em deixaré la pell per la València que somia, no deixaré de treballar ni un minut. Sempre lluitaré per aquesta ciutat, que tinga la confiança posada que se sentiran molt orgullosos del pròxim govern municipal d’aquesta ciutat” ha assegurat Catalá, que també ha remarcat que el seu govern “ estarà per damunt de la ideologia” i amb l’objectiu de “cuidar la ciutat per sobre de tot”. 

La segona força de la ciutat del Túria és Compromís que es queda amb 9 regidors, un menys que a les passades eleccions, cosa que allunya Joan Ribó de poder revalidar el seu tercer mandat. Els socialistes i Sandra Gómez mantenen els seus 7 regidors a l’Ajuntament, seguits de Vox que dobla la seua presència al consistori. Se’n queda fora, tal com van pronosticar tots els sondejos, Unides Podem-EU i Pilar Lima que no ha aconseguit superar la barrera per entrar al consistori. 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies