1r premi i 2n premi de la Loteria Nacional i 2n de la Bonoloto en Castelló, Elx i Benetússer

El premi ha caigut al Punt de Venda núm. 12.835 de Cerdanyola del Vallès

Els premis han estat molt repartits este cap de setmana   | Cedida

 

Cap de setmana afortunat en territori valencià. Tres municipis han sigut tocar per la sort i han guanyat 3 premis importants de la loteria. En concret: el primer i segon premi de la Loteria Nacional –en la comarca de la Plana Alta i en la del Baix Vinalopó– i el premi de la segona categoria de la Boloto, que ha caigut en l’Horta de València.

 

Castelló i Elx, afortunades

El primer premi del sorteig de la Loteria Nacional celebrat este dissabte dia 28 de setembre, que ha correspost al número 07.172 i que està dotat amb 600.000 euros, ha tocat en Castelló de la Plana. En este cas, l’afortunat ha comprat el bitllet en l’Administració Carmina (l’administració número 12) de Castelló, en la Ronda del Millars, 58. A més de la capital de la Plana, este premi també ha tocat en Àvila, Cantàbria, Ceuta, Granda, Madrid, Mallorca i Segòvia. Un premi molt repartit.

 

Respecte del segons premi, dotat amb 120.000 euros, ha tocat en la capital del Baix Vinalopó: Elx. El número agraciat ha sigut el 88.236, i l’ha repartit l’Administració número 26 il·licitana, en el carrer de Jaime Gómez Orts, 16. A més, també ha tocat en Barcelona, Burgos, Madrid, Màlaga i Toledo. Els reintegraments han sigut el 2, el 9 i el 7.

 

També toca la Bonoloto

I encara un altre afortunat en terres valencianes. I és que en el sorteig d’este divendres de nit, dia 27, un únic acertant s’ha emportat 182.751,52 euros. Un veí afortunat de Benetússer, en la comarca de l’Horta de València, s’ha endut un bon pessic gràcies a endevinar 5 dels números de la combinació guanyadora, més el complementari. En tota Espanya, només el valencià ha sigut premiat.

 

Els números del sorteig de divendres eren: 37 – 1 – 30 – 8 – 7 – 25. El complementari era el 16 i el Reintegrament, el 7. El bitllet validat s’ha venut en l’Administració de Loteria número 1 de Benetússer, situada en el Camí Nou, 86. Amb estos tres premis, les famílies valencianes s’han endut un bon pessic de sort este cap de setmana.

 

També pots llegir…