La loteria deixa 2'2 milions d'euros en premis en la província de València

Ha tocat el 1r premi de la Loteria Nacional i 'el Milió' de l'Euromilions
El pot d'Euromilions es situava en 149 milions d'euros | Twitter - @tuloteroApp

 

Dos comarques valencianes s'han alçat amb sort este cap de setmana. La localitat d'Anna, en al zona de la Costera-la Canal de Navarrés i la localitat d'Oliva, en la Safor, han guanyat cada una un premi important de la loteria. Entre les dos localitats, sumen més de 2 milions d'euros en premis en menys de 24 hores en València.

Un primer premi molt repartit

En el primer cas, el guanyador s'ha emportat el primer premi de la Loteria Nacional. I la sort s'ha quedat molt repartida, ja que l'administració que l'ha venuda –l'administració La Albufera de Anna– ha venut 20 dècims entre el Club de Caçadors del municipi. Amb un premi de 60.000 euros cada dècim, en total, esta associació ha guanyat 1.200.000 euros.

Però, de fet, tal com informa 'Levante', podria ser que encara no siguen prou conscients del premi que els ha tocat, perquè se n'han anat de cacera a Albacete tot el cap de setmana i encara no han passat per l'administració. Una administració que va buscar el número a posta per al club, que tenia molt d'interés en jugar un bitllet que acabara en 48.

  

Segons Vicent Roman, gerent del despatx, portaven jugant el mateix número des de gener «i mira per a on, els ha tocat». La xifra premiada en el sorteig d'este dissabte, 21 de setembre a migdia, ha sigut la 34.148, i ha sigut venuda també en Balmaseda (Biscaia) i Sevilla.

Un codi que val 1 milió en Oliva

L'altra localitat valenciana afortunada ha sigut Oliva. Este municipi al sud de la Safor ha validat un bitllet que conté el codi especial WDK06586, que per als participants espanyols d'este premi europeu significa 1 milió d'euros en premis. Este codi es diu 'el Milió', i està present com un complement en tots els bitllets de l'Euromilió que es venen en Espanya cada setmana.

En este cas, el bitllet ha sigut validat en el carrer d'Alejandro Cardona, 7, a on es troba l'administració de loteria número 2 d'Oliva. Els altres premis que s'han repartit en Espanya, en el sorteig d'este divendres 20 de setembre de nit, han sigut de Segona Categoria i han caigut en Barcelona i en les Canàries.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🍔 ATENCIÓ: València busca la millor hamburguesa gurmet d'Espanya" "💰🎉 ALLAU DE DINERS: Cauen 1'5 milions de la Primitiva en estes dos ciutats valencianes"