Són parella o no Alba Carrillo i Canales Rivera? Parlen els protagonistes

Compartir:

Està clar que 2021 està disposat a sorprendre’ns, per a bé i per a mal, fins a l’últim dia. Quan créiem que res podria superar al xoc de la suposada relació entre Bárbara Rey i Bigote Arrocet, del no-res es conjura una nova parella sorpresa. La que ha sorgit en els platons de Telecinco entre Alba Carrillo i Canales Rivera.

Les imatges publicades en una actitud afectuosa entre José Antonio Canales Rivera i Alba Carrillo estan fent la volta a Espanya i a Mediaset, on aquest dimecres s’han despertat amb aquesta notícia i amb moltes incògnites en la ment. Unes qüestions que els propis protagonistes s’han encarregat de revelar.

Tot s’ha succeït al llarg de la jornada, ja que tant Carrillo com Canales Rivera han acudit a treballar als estudis de Mediaset. I els seus companys no s’han tallat a preguntar-los per aquestes imatges tan compromeses que apunten a un supòsit affaire entre tots dos que cap ha negat.

Ara ha arribat el torn que els protagonistes de la història es pronuncien sobre aquest tema i ho han fet d’una forma una miqueta enigmàtica i per descomptat en el canal que els paga el sou. Són parella o només molt bons amics?

 

La versió de Canales Rivera

 

De fet, en el cas del torero, els seus companys de ‘Sálvame’ li han fet asseure’s en la cadira del programa per a parlar de tot l’ocorregut i fins i tot de com s’ha assabentat de la publicació de les fotos. Ell, llevant-li importància, ha apuntat: “Si no tenia en WhatsApp 12 o 14 imatges de la portada… com porte dos mesos que estic rebent tants atacs i he tingut tants fronts oberts entenc que li doneu tota la importància”.

No sols això. El col·laborador del programa ha apuntat no tindre memòria sobre les imatges, no acordar-se. Unes paraules que no han convençut a Jorge Javier Vázquez, que, directament, li ha expressat: “Se us nota tant que mentiu… qui no et conega et compra el discurs, però a Alba Carrillo el que la pansa és que quan un tema és mentida es cabreja, no podia negar-lo”.

I ell, acorralat, no ha pogut negar-ho. “Amb el que cal cadascun ho interprete”, expressava el torero abans d’afegir que “Alba és una dona increïble, la seua mamà és increïble i el passem molt bé”. Unes paraules similars a les pronunciades per ella en Ja és migdia que el mateix Canales Rivera ha vist en el programa de les vesprades de Mediaset. I també ha comentat.

Tenim una relació estupenda. Ho passem de puta mare. Érem una colla de sis persones i quin bé ho va fer el fotògraf que només eixim els dos”, ha expressat aquest, que no ha tancat la porta a una nova cita l’estil First Dates: “Qui sap. Jo diria que sí, per què no?”. Encara que, això sí, Rivera ha negat qualsevol mena d’intimitat amb la col·laboradora de Mediaset. “Si haguera intimat, seria un home afortunat, però no l’explicaria mai”.

 

Versió d’Alba Carrillo

 

M’agrada, està boníssim“, confessava l’ex de Feliciano López i Fonsi Nieto de manera rotunda. Però alhora afegia que “no som parella, no com a tal”. També va dir del torero que “és molt col·lega de la meua mare”, ja que tots dos van coincidir en el programa ‘Secret Story’, “i els amics de la meua mare són els meus amics. Ell està solter, jo estic soltera… És com de la família”.

Sobre les imatges de la seua cita, Alba –que acabava recentment la seua relació amorosa amb Santi Burgoa– va puntualitzar que “jo no he vist que m’estiga besant amb ningú, no faces cas del que diga la revista. M’han parlat meravelles d’ell, és un tio estupend“.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...