Bárbara Rey i Bigote Arrocet, la parella del Nadal

La relació hauria sorgit gràcies a 'Secret Story', on ell concursava i ella acudia com a defensora de la seua filla
Bárbara Rey i Bigote Arrocet |

Bárbara Rey sembla estar vivint un moment dolç actualment, almenys sentimentalment parlant. I és que han enxampat a la vedete anant-se de sopar amb Bigote Arrocet, però sembla que no com a amics, sinó que tots dos porten ja tres mesos com a parella.

Bárbara Rey i Bigote Arrocet són la parella estrela del nadal. Així ho ha descrit Joaquín Prat, presentador de 'El Programa de Ana Rosa', que s'ha mostrat encantat per la notícia. "L'amor no té edat, no té barreres i arriba a la teua vida si més no te l'esperes. Jo m'alegre moltíssim", ha comentat amb un somriure.


Bárbara Rey i Bigote Arrocet, la parella estrela

 

'El Programa de Ana Rosa' ha emés imatges en les quals es veu a la parella arribar a una festa. "Són la parella estrela i tots dos han confirmat la relació", ha insistit. Bigote Arrocet, exparella de María Teresa Campos, hauria trobat un nou al·licient per a la seua vida després de la sonada ruptura amb la famosa periodista.


Patricia Pardo no donava crèdit a les imatges que estava veient. "M'he quedat morta" comentava la col·laboradora després de les imatges. Joaquín Prat, pel seu costat, deia als seus companys: "Patricia, poseu a Patricia, vull veure la seua cara quan li ho explique".


Així ha informat en exclusiva InfoLujo, qui ha revelat que porten tres mesos coneixent-se sentimentalment, segons fonts pròximes a la parella. A més, aquest dilluns van enxampar a tots dos acudint a un sopar a l'Hotel Wellington de Madrid.


La celebració es tractava d'un sopar nadalenc organitzat per Clara Tena, directora de Madrid Magazin, a la qual van acudir i van posar junts enfront de les càmares. A més, segons el citat mitjà, allí van confirmar al seu cercle pròxim present que són parella.


Pel que sembla, aquesta relació va sorgir després que tots dos es trobaren diverses vegades en 'Secret Story', reality on l'ex de María Teresa Campos concursava i ella acudia com a defensora de la seua filla, Sofía Cristo.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Christian Gálvez i Almudena Cid se separen després d'onze anys de matrimoni" "Miguel Bosé:'ens volen matar a tots amb la vacuna'"