Alma Bollo confirma que està embarassada

Alma Bollo confirma el seu embaràs

Alma Bollo confirma el seu embaràs | Mtmad

 

La filla de Raquel Bollo, Alma Bollo, ha confirmat per fi en el seu canal de ‘Mtmad’ que està embarassada als seus 19 anys. Uns mesos arrere havia saltat la notícia del seu embaràs, però ni la protagonista en qüestió ni sa mare havien volgut pronunciar-se al respecte fins ara.

 

Per tant, Alma Bollo ha volgut explicar com va ser rebre la notícia sorpresa del seu embaràs i com els va afectar a la seua família: «Va ser molt xocant. Jo no m’ho esperava… Imagineu-vos la meua família… Encara menys!».

 

Al principi, la seua família estava en contra

Però per a la seua família va ser difícil d’acceptar la nova situació d’ella, i no entenien com, sent tan jove, volia continuar amb l’embaràs: «Tots estaven molestos perquè no entenien la meua decisió, però la van acabar acceptant perquè era absolutament meua. Ara tots estan molt feliços i ho estan vivint amb moltíssima il·lusió», comentava Alma aprofitant l’ocasió per a ensenyar panxa.

 

Alma Bollo mostra la seva panxeta incipient

Alma Bollo mostra la seua panxa incipient | mtmad

 

També ha relatat que en el moment de més tensió per a la seua família, ella va decidir anar-se’n a Mallorca a refugiar-se amb el seu nóvio i pensar amb més calma la situació, però que en cap cas la seua mare la va fer fora de casa tal com s’havia insinuat. De la mateixa manera, ha anunciat que prosseguirà amb els seus estudis universitaris de Dret i que ja ha parlat amb el degà de la universitat per a poder seguir amb les classes quan es convertisca en mare.

 

També pots llegir…