Laura Escanes enamora internet amb la primera fotografia al costat de la seua filla Roma

No volen publicar la cara fins que la xiqueta no ho puga decidir per ella mateixa
Laura Escanes i Risto Mejide compartixen una fotografia amb Roma | Instagram (@lauraescanes)

 

Fa unes dos setmanes, Laura Escanes i Risto Mejide anunciaven el naixement de Roma, la seua primera filla en comú. La xiqueta va nàixer el 2 d'octubre a les 23.52 hores, tal com van anunciar els seus pares a través de les xarxes socials, a on també van assegurar que no ensenyarien la cara de la seua filla fins que ella ho poguera decidir.

 

Fins al moment, la influencer ha anat pujant algunes fotografies sobre com estan sent les primeres setmanes, els canvis físics, l'estat d'ànim i algunes reflexions. Però hui la mare primerenca ha publicat una fotografia amb la menuda.

 

Una imatge molt tendra

En la imatge es poden vore a mare i filla en un tendre moment. Escanes li pega un bes a Roma mentres li tapa la cara de forma estratègica, un fet que reflectix el que tant ella com Risto van expressar en el moment que va nàixer, és a dir, que preservarien la seua identitat fins que ella poguera prendre les seues decisions. La publicació s'ha fet viral en minuts i els seus seguidors s'han recreat en paraules boniques i tendres cap a les dos.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!