ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Espanya no registra morts per primera volta des de l'inici de la pandèmia

Risto Mejide mostra la cara difícil de la paternitat

El publicista ha publicat una instantània que exemplifica el cansament que comença a acumular després de ser pare per segona volta
Risto Mejide mostra la part dura de la paternitat en les xarxes | Instagram

 

El passat 2 d’octubre, naixia Roma, la primera filla en comú de Risto Mejide i Laura Escanes, una xiqueta molt desitjada i esperada per sos pares i que és el primer fill de Laura Escanes i el segon de Risto, que ja en té un altre de 9 anys amb la seua anterior parella.

 

Risto es mostrava pletòric amb la seua futura paternitat dies abans de què nasquera la seua filla, de manera que es va agarrar amb uns dies d'antelació la baixa paternal per a fer els preparatius amb temps i poder disfrutar dels últims moments d'embaràs amb la seua parella. A més a més, ara està tan centrat en la seua filla, que ha decidit abandonar la seua candidatura a les pròximes eleccions generals.

 

El cansament, la part negativa de la paternitat

Ara bé, tot i l’alegria del naixement d’un fill, el publicista no pot ocultar les primeres dificultats que acompanyen al seu nou rol de pare i les ha volgut mostrar amb una instantània en les xarxes, que exemplifica a la perfecció el cansament que comporta cuidar d’un bebé.

 

La falta de son és una de les conseqüències més immediates que suposa tindre un fill. El fet d’alimentar-lo cada 3 hores com a mínim i que no tinga els horaris de son encara marcats fa que dormir es convertisca en tot un luxe i a Risto comença a acumular-se-li este cansament, provocant que s'adorga en qualsevol cantó. D'esta manera ho mostra la fotografia que li ha fet Laura Escanes, en què Risto apareix dormit en una butaca amb la seua filla sobre el pit i en què se’l veu esgotat.

 

 

Els seus seguidors han volgut mostrar tot el seu suport al reconvertit de nou en pare i animar-lo, tot i que alguns missatges li anunciaven que tot just acabava de començar l'aventura, com el de la presentadora Adriana Benia, que els ha deixat este comentari: «Doncs espereu-vos!! Vos hauria d’haver deixat a Luna uns mesos abans per a que practicareu».

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!