ÚLTIMA HORA

🔴 CORONAVIRUS: 899 casos en 144 localitats valencianes en només tres dies

Laura Escanes i Risto Mejide mostren la primera fotografia de la seua filla

La parella ha decidit mantindre l'anonimat de Roma fins que tinga edat per a decidir sobre la seua imatge
La 'influencer' i el publicista ja són pares | Instagram (@lauraescanes)

 

La filla de Laura Escanes i Risto Mejide, Roma, ja ha nascut i tal com va confirmar anteriorment la parella, faran tot el possible per a que la seua filla continue en l’anonimat fins que tinga edat per a decidir per ella mateixa. És per això que no publicaran cap instantània de la cara del seu bebé nounat ni ara ni durant la seua infància, per a preservar la intimitat i l’anonimat de la seua filla. Això no impedix que mostren altres com la que acaben de publicar en l'Instagram.

 

Esta decisió va ser presa conjuntament per la parella fa uns mesos tal com van anunciar i tot indica que els seus plans no han canviat; de fet, Risto ha actuat de la mateixa manera amb el seu fill Julio, que ja té 9 anys, i que apareix habitualment d’esquena en les fotografies que publiquen en les xarxes de la parella. Roma ho ha fet de la mateixa manera, d'esquena.

 

Julio, el fill de Risto Mejide, sempre apareix d'esquena en les instantànies | INSTAGRAM

 

Els famosos tenen opinions diferents respecte a la imatge dels menors

Tot i la decisió tan ferma que han pres Escanes i Mejide, no tots els famosos compartixen la seua opinió i en el ventall de ‘celebrities’ amb fills n'hi ha per a tots colors. Un exemple seria el cas de Chiara Ferragni i Fedez, que mostren el dia a dia del seu fill Leone en les xarxes, sent el xiquet protagonista absolut de la majoria de contingut que la parella publica en internet.

 

Chiara Ferragni i Fedez no tenen cap problema en mostrar imàtgens del seu fill | INSTAGRAM

 

Un altre cas més complicat és el de pares separats, quan hi ha una diferència de criteri entre els dos, com és el cas de David Bisbal i Elena Tablada, que s’han enfrontat en els tribunals per este motiu, fins que un jutge va dictaminar en contra de publicar la imatge de la seua filla en les xarxes. Altres, com Ana Boyer i Fernando Verdasco, preferixen utilitzar les revistes per a mostrar la cara dels seus fills en boniques exclusives.

En algunes situacions més particulars, els xiquets que són fills de personatges famosos no poden decidir sobre la seua imatge pública, com és el cas dels fills de la família reial, o els menors de caps d’estats d’alguns països; ací la cosa es complica i ningú s’exalta en vore les cares dels néts del rei Joan Carles, per exemple, en les portades dels mitjans.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Risto Mejide es manifesta publicament després de ser pare" "Paula Vázquez confessa que patix una malaltia crònica"