Ana Obregón devastada davant un nou cop a la seua família

Compartir:

Per a Ana Obregón no està sent gens fàcil esta etapa de la vida que està vivint i és que altra persona en el seu lloc de segur que no ho resistiria. I és que quan començava a recuperar tímidament el somriure després de la defunció del seu fill Aless Lequio al maig de 2020 i de la seua mare Ana María un any després, l’actriu ha patit un nou cop amb l’ingrés hospitalari del seu pare, Antonio García, de 95 anys.

<

>

Diversos dies a l’hospital

Una infecció ha sigut la culpable que l’empresari portara diversos dies a l’Hospital Ruber de Madrid, a més, se li ha posat un marcapassos. Afortunadament, va evolucionar favorablement i com ha publicat la revista Hola, aviat va abandonar l’UCI, i després de recuperar-se en planta Antonio va rebre l’alta.

La familia més unida que mai

Durant esta estada hospitalària ha quedat clar que els Obregón són una pinya. Hem vist a la seua arribada a la clínica a Juancho, Celia, Amalia i Javier García Obregón, bolcats en el seu pare en estos complicats moments. Molt seriosos, els germans d’Ana Obregón van preferir mantenir la seua discreció habitual i guardar silenci sobre com es trobava Antonio, dels qui no es van separar en cap moment.

Ana Obregón destrossada

Ana va deixar reflectit el seu estat d’ànim a les seues xarxes socials, on la presentadora i actriu ha vist en elles una manera de desfogar-se. Va ser en Instagram on la biòloga es va pronunciar sobre el delicat estat de salut del seu pare, a qui va fer una commovedora petició. “Papà, estàs lluitant positivament en este hospital com el campió que has estat tota la vida. Un campió de 95 anys. Jo sóc molt egoista i necessite estar més temps amb tu perquè no sé fins a quin punt l’ésser humà pot aguantar tant de dolor si te n’anares ara”, va confessar la biòloga.

“Entenc que vulgues reunir-te amb Mamà, però per favor, vull tornar a somriure amb tu un poc més”, va arribar a demanar al seu progenitor, animant-li al fet que “lluite” una miqueta més perquè li necessita al seu costat.

 

<

>

Agraïda amb les mostres d’afecte dels seus seguidors

Agraintels missatges d’afecte” dels seus seguidors, Ana es va disculpar pel seu silenci en els últims dies, revelant que “hi ha vegades que no existeixen les paraules” i esta, amb un dels pilars de la seua vida ingressat a l’hospital, va ser una d’elles.

 

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

Mor Paco Rabanne: el dissenyador que va vestir les estreles de metall

Va nàixer en 1934 al País Basc i tenia cinc anys quan van afusellar al seu pare i va fugir amb la seua mare a França

El Consell declara 2023 com a Any Nino Bravo

Es crea la comissió que aprovarà el programa general dels actes commemoratius pel cinquantenari de la mort del cantant valencià d'Aielo de Malferit

El Palauet de Monforte acollirà les cerimònies de benvinguda als nounats de València

La celebració d'estes cerimònies civils no implicarà el pagament de cap taxa, atés que no constituïxen actes administratius

L’atur puja al gener a la Comunitat Valenciana a 6.776 persones

L'augment, així i tot, és per davall de la mitjana estatal, que és del 2,49%
CatalanSpanish