Antonio David Flores arremet com mai contra Fidel Albiac: ‘Està publicat’

Compartir:

 

Antonio David Flores no calla. Des que emetera el seu primer vídeo en el seu canal de Youtube, aquesta s’ha convertit en la seua millor plataforma per a comptar “la seua veritat” i defensar-se de les acusacions abocades sobre ell.

 

El que fora col·laborador de televisió ha compartit aquest dimarts una nova publicació en la qual compta com es va gestar el primer documental de Rocío Carrasco, ‘Rocío: contar la verdad paraa seguir viva‘. Però en el qual a més, parla de com és el treball a ‘La fábrica de la tele’ i fa greus acusacions contra els directius d’aquesta.

Però la cosa no es queda ací. Aprofita aquest vídeo per a assenyalar a Fidel Albiac com la “mà negra” que ha irromput en la seua vida i en el seu treball.

No és la primera vegada que Antonio David parla en aqueixos termes. Ho va fer en el mateix ‘Sálvame’ que li va acomiadar com a col·laborador quan es va estrenar el documental de Rocío, de la mateixa productora. Ja llavors, i malgrat que res li feia anticipar el que passaria “van intentar ridiculitzar-me” ratllant-li d'”obsés”, que “pensava que hi havia gent darrere que volia fer-me mal en el plató”.

Antonio David va assegurar llavors que Albiac és l’obsés, i aporta dades de Karmele Izaguirre, companya del programa que va dir que es va fer amiga de Fidel Albiac “i em filtrava informació d’Antonio David. Estava completament obsessionat d’Antonio David”.

 

Antonio David Flores assenyala a Fidel Albiac com a culpable del desprestigi de la seua imatge

 

Va ser l’any 2020 quan Antonio David Flores parlava d’una “mà negra” que estava darrere que la seua carrera televisiva arribara a la seua fi, a més de desprestigiar la seua imatge.

Ara reprén aqueix tema i fins i tot s’atreveix a dir que el marit del seu ex és un dels culpables. Ha recordat un episodi que va viure en ‘Sálvame’’: “Quasi em prenen per un maníac i un obsessiu quan vaig arribar a plantejar en el plató que hi havia darrere de mi una mà negra. Van fer la conya i van col·locar darrere meua, on estava assegut, a un tipus disfressat amb una mà”, ha començat dient.

I afig: “I clar jo m’ho vaig prendre a conya perquè clar és per a prendre-s’ho a conya perquè ai què veure l’ocurrència que tenen de posar-te darrere a un home amb una mà negra!”, compte.

Ara, amb la raó a la mà, acusa a ‘Sálvame’ de ser ells també la “mà negra”. I més: “Tenien socis i companys de viatge. Aqueixa vinculació entre Fidel i David Valldeperas és òbvia“, va denunciar.

 

Amb el pas del temps, per al qual fora col·laborador ara estan les coses més clares

 

No ha volgut resoldre aquest tema sense recordar un episodi de la qual fora la seua companya de programa, Karmele Izaguirre: “Recorde el tall d’un vídeo de Karmele on ella deia Fidel es va fer la meua amiga i em filtrava informació d’Antonio David. Estava completament obsessionat d’Antonio David. Seguia els seus passos i em deia que diguera tot el que ell em comptava”, compte. Antonio David Flores assegura que aquestes eren les “paraules textuals de Karmele”.

Per a ell, ara les coses són més clares que l’aigua: “Així que quan passen els mesos i veus el que ha ocorregut, realment és que sí. Realment la mà negra era ‘La fábrica de la tele’ i Fidel”, sentència sobre aquest tema.

EL MÉS LLEGIT

Un avi tira al seu net nounat al fem

L'home va ser descobert quan va portar a la seua filla a un hospital amb una hemorràgia greu

200 punts de donació addicionals per a aconseguir més de 26.000 unitats de sang

La iniciativa recorda als pacients que necessiten transfusions de sang per a viure o millorar la seua salut

Arriben a Espanya 5.300 dosis de vacuna contra la pigota del mico

Sanitat comptabilitza 800 casos a Espanya, encara que queden dades per comptabilitzar-li les comunitats

Ghislaine Maxwell, condemnada a 20 anys de presó per delictes sexuals

El 29 de desembre de 2021 se li va declarar culpable de cinc dels sis càrrecs en contra seua, entre ells, el de tràfic sexual de menors