Chabelita ensenya els seus retocs estètics

Compartir:

Isa P és el nom artístic de Chabelita

Chabelita s’ha retocat la cara i els ho ha ensenyat als seus seguidors | Instagram

 

Últimament, la vida de Chabelita no està exempta de polèmica. I és que la filla d’Isabel Pantoja està passant per un moment difícil en l’àmbit familiar, que inclou un evident distanciament i enfrontament amb sa mare, un debut musical polèmic, baralles públiques amb el seu germà Kiko Rivera, o el delicat estat de salut de la seua iaia, amb qui no manté cap relació. Tot açò han provocat que Chabelita estigui en el centre de tot el que passa actualment a la família Pantoja.

 

Chabelita decidix retocar-se

Potser pel mal moment que passa o perquè necessita un canvi d’imatge, Chabelita s’ha atrevit amb un retoc estètic per a donar un toc diferent a la seua imatge i vore’s més guapa. En el seu compte d’Instagram, la mateixa Isa publicava el resultat, mostrant que s’ha fet una extensió de pestanyes i s’ha sotmés a un tractament de micropigmentació, que consistix en una tècnica de maquillatge permanent que se sol aplicar en zones com els ulls, les celles o els llavis, per a corregir defectes o realçar certes característiques facials.

 

Chabelita ha mostrat les seves extensions de pestanyes

Chabelita ha mostrat les seues extensions de pestanyes | INSTAGRAM

 

Les xarxes socials han rebut amb ambivalència el resultat del seu nou tractament, amb comentaris negatius i d’estupefacció, manifestant la poca naturalitat dels seus canvis: «Què et passa en la cara?» li ha recriminat algun usuari, o «els canvis no queden bé a tot el món», «abans no eres tan superficial», «no pareix ni ella», han arribat dir alguns internautes.

 

Però els comentaris positius també han arribat, i és que molts consideren que el nou aspecte d’Isa Pantoja li aporta més bellesa que abans: «Meravellosa», «Bella Isa», són alguns dels apel·latius que s’ha guanyat la filla d’Isabel Pantoja gràcies als seus retocs, que no sabem si aniran a més o es quedaran tal com estan.

 

També pots llegir…

 

EL MÉS LLEGIT

Isa Pantoja, nova col·laboradora de ‘Sálvame’

La prima d'Anabel Pantoja ocuparà la seua cadira en el programa de les vesprades de Telecinco els dilluns, dimecres i divendres

Mor un treballador en esfondrar-se un depòsit a la Pobla de Farnals

El cos sense vida ha sigut trobat hores després de l'ensulsiada del depòsit

València incorpora 12 noves psicòlogues per al servici de Benestar i Integració

Al mes de juliol l’Ajuntament haurà proveït totes les places de psicòleg previstes per a 2021/2022

S’ha acabat lo bo

El cap de setmana encara que dissabte encara tindrem núvols baixos a la costa acabarà sent assolellat i més calorós