Chabelita, obligada a abandonar sa casa

El motiu ha sigut un conflicte amb la propietària del pis
Kathy, examiga de Chabelita, explica la seua versió en 'Viva la vida' | TELECINCO

 

A Chabelita se li acumulen els conflictes. Ara, la filla d’Isabel Pantoja ha sigut 'expulsada' de sa casa per un nou front obert, esta volta, amb la propietària del pis a on vivia de lloguer, Kathy, qui va manifestar en ‘Viva la vida’ fa uns dies que si Isa P. no estava d’acord amb les seues participacions televisives, podia fer les maletes i abandonar sa casa.

 

Kathy i Chabelita eren amigues

Una nova amistat trencada per Chabelita, que últimament manté una dinàmica d’enfrontaments oberts amb familiars seus i ara també amb amistats. Kathy, que era amiga seva i que li havia deixat en lloguer el pis a on vivia actualment Chabelita, assistia de nou a ‘Viva la vida’, esta volta per a visualitzar les imàtgens de l’abandonament de Chabelita de sa casa, en què es podia vore com ella eixia de la vivenda carregada de maletes i acompanyada del seu nóvio Asraf, que l’ajudava a posar-les dins del maleter del cotxe.

 

Chabelita ja s'ha estrenat com a cantant | YouTube

 

«No entenc eixes imàtgens. Ella, aquell dia, em va parlar perfectament dins de casa. El que no entenc és per què dos o tres dies abans, quan anava amb Asraf, no em parlava. Em va enviar un missatge i em va dir que se n’anava aquell migdia i jo li vaig dir: 'deixa les claus en casa. Em sap mal que acabem d'esta manera, però és la teua decisió'», comentava amb decepció la seua examiga Kathy.

 

Després d'este episodi, per tant, la seua amistat es dona per acabada i Chabelita ha decidit començar una nova etapa anant-se’n a viure a la casa que té en El Puerto de Santa María.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!