Kiko Hernández se'n burla de la demanda de Chabelita

La filla de la Pantoja ha amenaçat al col·laborador amb una demanda, després de què este haja assegurat que ella ha filtrat la infidelitat del seu germà
Kiko Hernández ha enviat un clar missatge a Chabelita | TELECINCO

 

Kiko Hernández es troba en una guerra oberta contra Chabelita, després de què el col·laborador de ‘Sálvame’ haja assegurat que la informació d’una possible infidelitat per part de Kiko Rivera, va eixir de boca de la seua germana Chabelita, qui pretenia fer-li mal.

 

Isabel Pantoja i Kiko Rivera, enfrontats amb Chabelita

La família Pantoja està en hores baixes des de què isqueren a la llum numerosos conflictes, faltes de respecte i reprotxes entre Isabel Pantoja i la seua filla, amb qui ja no es parla i viuen una situació límit. Chabelita també té molt mala relació amb el seu germà i és per això que els rumors que apunten a que ella hauria filtrat a la premsa la suposada infidelitat del seu germà amb Sofia Suescun, són cada volta més verídics.

 

La relació entre mare i filla pareix ser més llunyana que mai | València Diari

 

A propòsit d'això, Chabelita ha negat estes informacions i, a més a més, ha anunciat que prendrà mesures legals contra Kiko Hernández. Però el col·laborador de ‘Sálvame’ no es fa arrere i continua ferm i segur de la seua informació i les seues fonts: «Me donen igual les teues advertències o les demandes que em pugues posar» li ha respost Kiko a través de ‘Sálvame’.

 

Per si això no fora poc, el col·laborador li ha enviat un avís molt segur d'ell mateix, assegurant que les demandes es poden tant guanyar com perdre i que sempre haurà de pagar advocats, sense valorar el risc que comporta perdre la demanda i que, per tant, valore el que més li convé.

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!