Chabelita s’estaria embutxacant 16.000 euros mensuals com a cantant i influencer

Compartir:

Chabelita en una escena del seu videoclip

Chabelita s’estaria fent d’or gràcies a les seues actuacions | YouTube

 

El passat diumenge, ‘Socialité’ revelava gràcies a un expert en màrqueting i xarxes socials, la quantitat de diners que es podria estar embutxacant la filla de la Pantoja mensualment gràcies a la seua nova faceta de cantant i influencer: uns 16.000 euros mensuals.

 

Eixa suma no tindria en compte les seues aparicions televisives, que fa en programes del cor com el de ‘El Programa de Ana Rosa’, a on treballa com a col·laboradora habitual.

 

Demana 3.000 per actuació

Segons l’expert, Chabelita estaria cobrant per cada publicació que compartix en les xarxes de marques, una quantitat aproximada de 1.000 euros, una acció que durant cada mes fa, mínim, unes 10 vegades. Després cal tindre en compte els diners que cobra per cada espectacle que fa per cantar el seu nou single ‘Ya no queda nada’, i pel que demanaria la quantitat de 3.000 euros, sense tindre en compte la nit d’hotel, dietes, i transport, que van a part i del que s’ha de fer càrrec la discoteca que la contracte.

 

Chabelita s'enfonsa en un mar de llàgrimes per l'absència de la seva mare

Chabelita en la seua estrena com a Isa P. | GTRES

 

Fet i fet, la filla de la ‘tonadillera’ cobraria 3.000 nets per 3 minuts d’actuació de la seua cançó, una xifra que li ix molt a compte i que fa augmentar exponencialment la seua butxaca. Fent números, només amb 10 fotografies compartides en Instagram i dos actuacions per mes, Chabelita estaria cobrant 16.000 euros mensuals, sense contar les seues aparicions televisives, que fan augmentar encara mes el seu jornal mensual.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...

Tanquen 17 parcs naturals de la Comunitat fins dilluns per a prevenir incendis

Serra d’Irta, Penyagolosa, Desert de les Palmes, Tinença de Benifassà, Serra d’Espadà, Serra Calderona, Chera-Sot de Chera, Puebla de San Miguel, Túria, Falçs del Cabriol, Serra de Mariola, Font Roja, Montgó, Serra Gelada, Prat de Cabanes-Torreblanca, Marjal Pego-Oliva i la zona forestal de L’Albufera.

Mor l’actriu Anne Heche

La seua família havia confirmat al migdia hora espanyola que la seua situació era irreversible i fatal

Mor ofegat un home a la platja del Port de Sagunt

El dron ha pogut accedir a ell i llançar-li un jupetí salvavides però en aqueix moment s'ha desmaiat.