Examics de Jesulín i Campanario asseguren que la parella està en crisi

Compartir:

La notícia de què Jesulín d’Ubrique i María José Campanario van a ser pares no ha deixat indiferent a ningú, una molt bona notícia que sembla que no a tots els ha agradat. Per a ella, seria el seu tercer fill al costat del torero, mentre que per a ell seria el quart.

Este dissabte es programa de Telecinco ‘Socialité’ han parlat de dos ex-amics de la parella, estos revelen que María José s’hauria quedat embarassada per un sol motiu, quin serà eixe motiu?. A més sense permís de Campanario i Jesulín avancen, en exclusiva, el sexe i el nom del bebé.

María José Campanario, embarassada: sabem el sexe del bebé i com es dirà

Toñi de Barbate i José Antonio Aguilera, dos persones que van estar molt lligades a la parella i a la família Janeiro, decideixen trencar el seu silenci i revelar tot el que saben no sols del matrimoni, sinó del seu futur fill, del qual diuen conéixer el sexe i fins al nom que li posaran al bebé: “És segur un nen i, per tot el que ha ocorregut se li cridarà Humberto“.

<

>

La suposada Crisi de Jesulín d’Ubrique i María José Campanario

Els examics asseguren que, “com sabien que Belén Esteban estava buscant fills, perquè la Campanario, per a ser per ella, s’ha quedat embarassada“, és la raó que ens dóna Toñi, que afegeix que ho hauria fet “per despit” i “gelosia”. Però, a més, tant ella com Aguilera ens parlen de la suposada crisi del matrimoni.

El suposat motiu constant de crisis entre la parella

“Ell, davant de les càmeres, ho està assimilant amb un somriure i bé, però després és tot un infern. Esta casa és un infern”, afirmen a ‘Socialité’. I és que, el fet que Jesulín “siga un faldiller” o “està més calent que el pal d’un xurrer” és motiu constant de crisi en la parella.

<

>

<

>

EL MÉS LLEGIT

El 20% de la Síndrome de Mort Sobtada del Lactant té un origen genètic

La Síndrome de Mort Sobtada del Lactant (SIDS) afecta aproximadament a un de cada 1.000 naixements

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any