La finca La Cetrina per a Enrique Ponce i la custòdia de les filles per a Paloma Cuevas

Compartir:

Després de més d’un any, per fi, Enrique Ponce i Paloma Cuevas han tancat un capítol complicat de les seues vides. Era una de les parelles més volgudes i aparentment un dels matrimonis més sòlids del món social i taurí fins que anunciaren a través d’un comunicat la seua separació.

27 anys junts

Més de 25 anys han estat junts, formant una de les parelles més guapes de la societat espanyola. Vint-i-cinc anys de matrimoni i dos més de nòvios era el resultat d’una trajectòria comuna amb dos filles i sense marxa enrere. El detonant de la ruptura va ser la irrupció d’Ana Soria en la vida del torer. Una xica de vint-i-un anys (ara té 23) a la qual havia conegut en la Fira d’Almeria.

Com es conegueren

Una història d’amor entre Enrique Ponce i Paloma Cuevas que des d’un principi va ser d’ensomni. El seu pare, advocat de professió, era íntim amic de Baltasar Garzón des de l’època en què este exercia com a jutge en esta localitat i els dos són taurins i seguidors de Ponce. Com en la cançó de Julio Iglesias, va passar de nena a dona i va anar llavors quan es va fer visible per al marit de Paloma Cuevas. Ella mateixa va confirmar quan la seua relació es va fer pública que portaven temps junts. En total, dos anys.

Tot torna a la seua normalitat

Després de la tempesta mediàtica que van viure, la família ha anat recomponent a poc a poc els trossos d’este esclat i hui preparen amb la millor disposició la comunió de la seua filla Bianca, on estaran de nou tots junts. Alhora, en els despatxos dels seus respectius advocats s’ultimen els serrells de la seua ruptura legal. A la fi de maig, Enrique Ponce va decidir abandonar Instagram i les petjades d’aquell idil·li públic que tant va exposar la seua privacitat. Pocs dies després, Ana Soria va seguir el mateix camí. A l’abril, Paloma Cuevas va abandonar ‘oficialmentl’empresa immobiliària del torero, CPM Building. Faltava per saber què anava a passar amb Cetrina Societat Limitada, la companyia més emblemàtica del matrimoni, des d’on gestionen la seua gran finca a Navas de San Juan o el negoci de l’oli gurmet que amb tant d’afecte van posar en marxa abans de la seua ruptura.

Paloma Cuevas fora de l’empresa

A poc a poc es van sabent coses i des del passat 3 de juny, Paloma Cuevas està oficialment fora de l’empresa. El Butlletí Oficial del Registre Mercantil ha registrat la revocació de Cuevas com apoderada de l’empresa. Contactem amb l’entorn de Paloma per a conéixer les implicacions d’esta decisió, però de moment prefereixen guardar silenci.

Custòdia de les seues filles per a Paloma Cuevas

Segons el diari ABC, el destre ha capejat amb elegància taurina totes les incerteses que se li plantejaven. En silenci, sense necessitat de fer públiques les seues angoixes i anhels, Ponce ha tractat de protegir les seues filles -a les quals després de la signatura continuarà veient amb normalitat i amb les quals manté una relació de total complicitat- en una espècie de debat mediàtic sostingut únicament amb els arguments d’una part.

La custòdia de les dos filles serà per a Paloma Cuevas i que la titularitat de la finca La Cetrina, compartida fins hui per tota la família, recaurà en Ponce.

<

>

Relació cordial entre l’exparella

Tant Paloma Cuevas com Enrique Ponce estan totalment d’acord en dur una bona relació entre ells i puguen mantenir les converses i trobades necessàries per a garantir la tranquil·litat, el creixement i la natural evolució de les filles que tenen en comú i que ocupen i preocupen a tots dos per igual.

EL MÉS LLEGIT

Apareix mort un tauró en una platja de Torrevieja

A primera hora del matí ha aparegut un tauró de mitja tona a la platja de La Mata de Torrevieja

Acord entre l’Ajuntament i el Valencia CF: el club accepta les condicions urbanístiques per al Nou Mestalla

L'alcalde ha destacat que 'totes les instàncies implicades estem treballant seriosament des de la voluntat que este assumpte concloga prompte amb la construcció d'un estadi que tots desitgem'

Dormir en hotels de la Comunitat va ser un 14% més car el 2022, amb una mitjana de 88 euros nit

La Comunitat Valenciana va registrar 27,2 milions de pernoctacions l'any passat i va ser la tercera destinació elegida pels viatgers residents a Espanya

La màscara deixarà de ser obligatòria al transport públic ‘de forma imminent’

Isabel Rodríguez, la portaveu del Govern, ha confirmat que la màscara no serà obligatòria al transport públic de 'forma immediata'
CatalanSpanish