Gloria Camila adverteix a Rocío Carrasco després de veure l’avanç de ‘El último viaje de Rocío’

Compartir:

Gloria Camila ha vist per primera vegada l’avanç del programa especial que parla de la seua mare, Rocío Jurado, ‘El último viaje de Rocío’, en el qual els 18 contenidors on Rocío Carrasco guarda tot el material inèdit de la seua mare, es traslladaran fins al lloc on es gravarà la segona temporada de la seua docuserie.

L’espectacular tràiler de ‘L’últim viatge de Rocío’: un tresor amagat durant 13 anys

M’ha enxampat per sorpresa, no sàvia que hi havia 18 contenidors ni un magatzem. Esperaré al documental, però és veritat que tinc un escrit del meu advocat que m’agradaria llegir“, ha reaccionat la filla d’Ortega Cano i Rocío Jurado. “En la vista de diligències preliminars la senyora Rocío Carrasco va manifestar que els documents dels quals es va apoderar després de morir la seua mare els havia destruït i que només conservava un document que és el que es va aportar. Per això en esta nova sèrie no podrà aparéixer cap document privat ni íntim de la meua mare perquè en este cas s’hauria comés un engany, no sols als espectadors sinó també a la jutgessa“.

<

>

Gloria ha llegit un document dels seus advocats

Sobre este document que Rocío va aportar a la vista de diligències no em pronunciaré i únicament diré respecte al que els meus advocats estan estudiant-lo i que prendran les mesures que siguen pertinents“, ha deixat clar la tertuliana del programa de telecinco ‘Ya son las ocho‘.

Protegir la voluntat de la seua mare, Rocío Jurado

Les accions que jo haja pogut fer a través dels meus advocats busquen protegir la voluntat de la meua mare. La meua mare va exposar públicament, fins i tot en una entrevista l’any 2003 que no volia que els seus escrits íntims foren coneguts pel públic i que foren només per a ella i les seues persones més pròximes“, ha resolt Gloria admetent que li ha dolgut assabentar-se per televisió de tot el material existent de la seua mare.

<

>

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.