Javier Sánchez Santos és oficialment fill de Julio Iglesias

Compartir:

Julio Iglesias és pare de Javier Sánchez | cedida

 

Nova notícia per a la nombrosa família Iglesias, Javier Sánchez Santos ja és oficialment fill de Julio Iglesias. La sentència ha donat la raó al fill de Maria Edite Santos, en un serial judicial iniciat fa tres dècades.

 

Julio Iglesias hauria sigut infidel a Isabel  Preysler l’any 1975

El nou fill de Julio Iglesias té 42 anys i va ser fruit d’una relació del cantant amb la ballarina portuguesa, María Edite Santos, quan van coincidir en una sala de festes de la Costa Brava. Era l’estiu de 1975 i l’artista estava casat amb Isabel Preysler.

 

Javier Sánchez va patir ‘bullying’

María Edite va presentar la primera demanda de paternitat contra Iglesias l’any 1992, fet que li va suposar que la insultaren i que l’acusaren de mentirosa. El mateix fill ha reconegut en diferents ocasions que va tindre molts problemes en l’escola i que va patir assetjament escolar per part d’alguns companys.

 

Julio Iglesias i la seua negativa per a fer-se la prova d’ADN

Iglesias sempre s’ha negat a practicar-se la prova d’ADN. La resistència de l’artista a fer-se la prova ha sigut un dels arguments que ha utilitzat el magistrat per a declarar-lo pare. L’evident semblança física entre Javier Santos i el cantant també ha sigut un element a tindre en compte pel magistrat.

 

L’advocat de Santos, Fernando Osuna, va insistir que existien indicis evidents en la causa, ja que al cap de nou mesos de la relació entre María Edite i Julio Iglesias va nàixer Javier. La negativa injustificada de Julio Iglesias per a fer-se la prova d’ADN també ha sigut un indici molt clar.

 

Javier Sánchez Santos ja és fill de Julio Iglesias | Arte y Medio

 

Justícia per a Maria Edite

Després d’una llarga batalla judicial, no exempta de polèmica, el valencià, de 41 anys, per fi ha conseguit que es faça justícia amb sa mare, María Edite. D’esta manera, ja en són 9, els fills de Julio Iglesias.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Mor la model i influencer Niece Waidhofer als 31 anys

L'estatunidenca comptava amb més de 4 milions de seguidors als quals pretenia ajudar parlant de salut mental

‘SUPERVIVIENTES’: Mariana Rodríguez, octava expulsada definitiva

La veneçolana i la seua amiga Marta Peñate viuen un emotiu comiat, en un programa on no puc estar Ió Aramendi

Sanitat contractarà a 7.357 professionals per a les vacances d’estiu

Durant l'època estival s'incrementa l'atenció en 56 centres sanitaris situats en les zones costaneres de major afluència

Busquen a una jove desapareguda a Elx que necessita medicació

Des del Centre Nacional de Desapareguts s'ha emés una alerta per a localitzar a una jove de 20 anys desapareguda a Elx