Jennifer Lopez confirma en Instagram la seua reconciliació amb Ben Affleck

Jennifer López i Ben Affleck
Jennifer López i Ben Affleck

 

Jennifer López ha complit aquest dissabte, 24 de juliol, 52 anys i ho ha celebrat en xarxes confirmant la seua volta amb l’actor Ben Affleck 17 anys després que estigueren junts. En una imatge que passarà a la història, la parella demostra al món que les segones oportunitats si existeixen.

 

Han passat quasi dues dècades des que vam veure a la parella d’actors per primera vegada trepitjant junts una catifa roja. La seua relació a penes va durar dos anys, però els va enxampar en el punt àlgid de les seues carreres. En el cas de la novaiorquesa, a la fi de 2002 va estrenar una de les seues pel·lícules més reeixides, ‘Sucedió en Manhatttan‘. Per part seua, Affleck havia guanyat recentment un Oscar al Millor Guió i s’intentava fer un lloc dins de la interpretació.

 

Lamentablement, al gener de 2004 els actors van confirmar la seua ruptura, després d’haver cancel·lat mesos abans les seues noces, i cadascun va refer la seua vida. No obstant això, 17 anys després, els seus camins s’han tornat a unir.

 

 

 

Com es van conéixer Jennifer López i Ben Affleck?

La història d’amor entre J.Lo i Ben Affleck es va iniciar al novembre de 2002, quan tots dos estaven immersos en el rodatge de la pel·lícula ‘Una chica de Jersey‘. Un més més tard, la parella d’actors va confirmar el seu romanç en la premiere de ‘Sucedió en Manhattan‘, on tampoc van faltar les mostres d’afecte davant els fans. 

 

Al gener de 2003, López i Affleck van tornar a unir-se en la ficció en la pel·lícula ‘Gigli’, una història que ajuntava romanç i comèdia, que no va ser molt ben acollida per la crítica. Dos mesos després, la cantant i l’actor van acaparar totes les mirades en la 75a edició dels Oscar, on van demostrar glamur en la catifa roja. Però mesos després, J.Lo va trencar la seua bonica història d’amor amb Ben sense donar cap mena d’explicació a la premsa.

 

Ara, novament enamorats, la parella ha demostrat que les segones oportunitats, fins i tot a Hollywood, si existeixen. L’entorn dels actors estan feliços amb la reconciliació de la parella. Matt Damon, amic íntim de Ben Affleck ha parlat sobre el romanç del seu amic i ha assegurat estar molt content per ell. “Estic tan feliç per ell. Ell és el millor. Es mereix tota la felicitat del món. M’alegre pels dos”, ha confessat l’actor.

 

Repeteixen la seua foto més picant, 20 anys després

A més, la parella va ser enxampada aquest passat cap de setmana per uns fotògrafs que havien seguit els seus passos. Jennifer López i Ben Affleck van protagonitzar la mateixa imatge que fa 20 anys. Aquest detall no ha passat desapercebut pels seus fans que no van dubtar a compartir l’abans i després. 

“Això és desballestat però també brillant però també ridícul però també fascinant”, va apuntar l’escriptora Zeba Blay al costat de totes dues instantànies.