Julia Janeiro i el seu ex-xicot, Brayan Mejía, protagonitzen una brega en una discoteca

Compartir:

Juls Janeiro y Brayan Mejía | Telecinco

Kike Calleja va revelar esta setmana en ‘Sálvame‘ la tremenda brega que van protagonitzar Juls Janeiro i el seu ex-xicot, Brayan Mejía, quan van coincidir en una discoteca el passat 31 d’octubre. Ella va acudir al local per a celebrar Halloween al costat del seu actual parella, Álex Balboa, i allí va viure un desagradable incident amb el futbolista. Això és tot el que va passar.

Juls Janeiro y Álex Balboa | TELECINCO.ES

Què va pasar ixa nit?

Alguns mitjans es van fer ressò que, després d’este altercat, Juls Janeiro i Álex Balboa van haver d’acudir a un Hospital. Segons ens compten diversos testimonis de la baralla, va haver-hi diversos actes que van ser interpretats com a provocacions, creus de mirades, alguna empenta quan algú passava… una actitud que mantenen sobretot Brayan i Álex. Un dels testimonis arriba a dir que “ella busca a ell (a Brayan)” durant la nit. Però això va ser l’inici de tot.

Arribaren a les mans

La discussió més forta, amb insults, va arribar fora de la discoteca. De fet, asseguren que van arribar a les mans: “Brayan i Álex van començar a empényer-se i van agredir a Brayan“, diu un. Alguns volien separar-los, i Juls va entrar en acció per a defensar al seu nòvio i va succeir una cosa preocupant: “Li va tirar del pèl a Brayan i li va esgarrapar el coll. Algú la va empényer i es va caure a terra“. Com a conseqüència, va sofrir diverses contusions i blaus.

Juls Janeiro ja havia denunciat a Brayan Mejía

Terelu Campos té informació sobre este tema i assegura que “Julia li havia posat dos denúncies a Brayan, una el 29 d’octubre i una altra el 2 de novembre. Brayan està molt preocupat. Hi ha molta més informació, més lligada del que ningú es puga imaginar“, assegura.

El 4 d’octubre ja va ocórrer alguna cosa entre Brayan i Juls, delicat, que preocupa els pares d’ella. Han succeït una sèrie de fets fins a arribar a això de la discoteca. L’hospital ha actuat també. El que ocorre en la discoteca no té res a veure amb el que hem comptat. És ell el que, d’alguna manera, es pronuncia cap a Juls d’una manera gens correcta, se’n van i quan ixen es troben a Brayan“, afegeix

<

>

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades