Matias Urrea, exmarit d’Ainhoa Arteta dona plantó a Sábado Deluxe

Compartir:

El marit d’Ainhoa Arteta era el convidat estrela del programa de dissabte a la nit en Telecinco “Sálvame Deluxe” però a última hora els va deixar plantats. Quin seria el motiu?. El militar era confirmat com la cadira més important del programa de Jorge Javier Vázquez i prometia deixar anar autèntiques bombes sobre la seua convivència amb la soprano, però en l’últim moment ha cancel·lat la seua entrevista.

On està Matías Urrea?

El militar havia fet unes declaracions incendiàries en la seua entrevista prèvia sobre Ainhoa Arteta i prometia ampliar-les en directe, tot això en un moment especialment delicat per a la soprano per problemes de salut. “El que ha passat és que el Ministeri per al qual ell treballa no l’ha vist bé o no tenia l’autorització pertinent“, ha explicat Terelu Campos.

La intenció de Matías Urrea era acudir a l’entrevista

Sembla que la intenció de l’exhome d’Ainhoa Arteta era acudir a l’entrevista de “Sábado Deluxe” tal com estava pactat. Fins a l’últim moment, segons la col·laboradora, però finalment no acudiria. Un contratemps per al programa de ‘La Fàbrica de la Tele‘, en el qual sí que va estar Bárbara Rey després de la forta revelació de la seua filla Sofía Cristo en ‘Secret Story‘.

Terelu explica el plançó de Matías Urrea

No és perquè ell haja recapacitat o s’ho haja pensat millor. Ell està fent tot el possible per a venir el cap de setmana que ve. Però, en este moment, per la mena de treball que té, en un Ministeri, no li han autoritzat“, ha afirmat Terelu Campos als seus companys sobre el veritable motiu del seu ‘plantó’ a María Patiño, presentadora del programa este dissabte.

El motiu pel qual ha deixat sola a María Patiño

“Hi ha unes regles i codis disciplinaris, per no perjudicar la imatge d’una institució se li ha desaconsellat”.

La seua advocada ho ha confirmat

Finalment, ha estat la seua advocada, Teresa Bueyes, qui ha confirmat esta informació encara que ha matisat, que ha estat Matías Urrea qui ha declinat la invitació voluntàriament després de “per a no afectar a ningú” del seu àmbit laboral. Això suposa, sens dubte, un poc d’aire per a Ainhoa Arteta, que després d’un mes hospitalitzada, està a Bilbao prop dels seus fills i abrigallada per la seua família. Arteta s’ha sotmés a una operació quirúrgica en la qual li han amputat dos falanges, després d’haver estat molt greu, a la vora de la mort, a causa d’una sépsis.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...