Raquel Bollo se sincera i desvela una notícia bomba

Raquel Bollo

Raquel Bollo ha parlat de la seua pròxima boda i dels seus dos futurs nets | Carlos Delgado

Raquel Bollo tanca l’any 2019 amb una entrevista en ‘Lecturas’, a on parla de tots els canvis que suposarà per a ella este any 2020, en el que es convertirà en iaia per partida doble i és probable que s’acabe casant amb la seua parella Mariano, a qui s’ha referit de la següent manera: «Estic amb l’home que vullc estar, perquè és la persona que em fa feliç i ja farem 3 anys».

 

Raquel Bollo té clar que este 2020 vol passar per l’altar

Feliç pel seu amor i per l’arribada de dos nous membres a la família, Raquel ha parlat obertament de la seua futura boda, afirmant que vol que sigua per l’església: «Tinc una il·lusió molt gran de casar-me i espere poder-ho complir este any. Encara que ja em sent casada… però què canviaria la boda? Per a mi, és donar-li una formalitat a la relació, donar-li més pes».

 

Raquel Bollo, disposada a passar per l’altar este nou any, de moment no té prevista cap data per a l’enllaç, però dóna per fet que serà este 2020 i ja té molt clar com: «Em casaria per l’església, perquè l’altra volta no em vaig casar per l’església. Per a la meua parella, seria la seua primera boda i, per a mi, seria la segona, però en realitat la sentiria com la primera».

 

Alma i Manuel Cortés, fills de Raquel Bollo

Alma i Manuel Cortés, fills de Raquel Bollo | GTRES

Iaia per partida doble

Però a tot això es suma l’arribada de dos bebés a la família i del paper de iaia que haurà de fer a partir d’ara: primer naixerà el bebé que espera la seua filla Alma i poc després el seu fill Manuel s’estrenarà com a pare. A això també s’ha volgut referir la col·laboradora, explicant la manera en com es va prendre la futura paternitat del seu fill en comparació amb el sobresalt que es va emportar amb l’embaràs de la seua filla Alma, que té 19 anys.

 

«L’embaràs de la parella del meu fill no m’ha sorprés perquè ells fa molts anys que estan junts i volien tindre un fill, i sabia que en qualsevol podrien donar-me la notícia. Amb la meua filla, va ser diferent, em vaig bloquejar perquè no m’ho esperava i  perquè jo he sigut mare jove i sé la responsabilitat i el patiment que comporta».

 

També pots llegir…