Rocío Flores senta en la banqueta a la ‘Fàbrica de la Tele’ per la docuserie de la seua mare

Rocío Flores senta en la banqueta a la 'Fàbrica de la Tele' per la docuserie de la seua mare
Rocío Flores senta en la banqueta a la 'Fàbrica de la Tele' per la docuserie de la seua mare

Després que, Antonio David Flores va guanyar la primera batalla judicial contra “La Fábrica de la tele“, la seua filla, Rocío Flores no està disposta a passar per alt tot el que vaviure el passat mes d’abril. Mes en la qual es va produir l’emissió, davant més de tres milions d’espectadors, de la sèrie documental de la seua mare, Rocío Carrasco. En ella, la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco va comptar públicament el succés que va viure amb la seua filla l’estiu de 2012 mentre Rocío Flores encara era menor d’edat.

Els amos de “La Fábrica de la Tele” s’asseuran en la banqueta

Cinc mesos són els que han passat i, tal com assenyala la periodista Marina Esnal en periòdic ‘La Razón’ Rocío Flores asseurà en la banqueta a Oscar Cornejo i Adrián Madrid, amos de ‘La Fàbrica de la Tele’.

El dia serà el 21 d’octubre

Dijous que ve 21 d’octubre a les 10.00 hores en el Jutjat d’Instrucció Número 38 de Plaza Castella (Madrid) serà quan es vegen les cares. Una vista en el “es decidirà si troba o no indicis de criminalitat després de l’emissió del documental de Rocío Carrasco“.

Podrien passar altres cares conegudes pels jutjats

Segons compta el mitjà abans citat, pot ser que no siguen els únics que veja en els jutjats la filla d’Antonio David, “la direcció processal de Rocío Flores ha decidit que declaren com a testimonis, trobant-se estos a l’espera de ser anomenats per a declarar a Carlota Corredera, Jorge Javier Vázquez i Menchu Álvarez” (directora de continguts de la productora).

La decissió de Rocío Flores

També assenyalen que, la néta de Rocío Jurado va prendre la decisió de posar una demanda pel Penal als amos de ‘La Fàbrica de la Tele’ en el Jutjat d’Instrucció Núm. 38 de Madrid per fer pública la sentència en la qual se li va condemnar com a “autora responsable d’un delicte de maltractament habitual, d’un delicte de maltractament, d’una falta continuada d’injúries” cap a la seua progenitora.

Quan, la llei assenyala que “estes sentències en cap concepte poden fer-se públiques, tot això amb la finalitat de protegir els menors i evitar així que se’ls estigmatitze socialment i que interferesca en el desenvolupament lliure de la seua personalitat“.

<

>

<

>