La tardança de Rocío Flores i la ‘pulleta’ de Gloria Mohedano a Rocío Carrasco en l’homenatge a la Jurado

Compartir:

Rocío Jurado compliria 77 anys i és per això que la família Ortega i els Mohedano han organitzat un esdeveniment per a homenatjar-la en Chipiona. Rocío Flores ha arribat tart a l’homenatge, una cosa que crida prou l’atenció, igual que l’absència de Rocío Carrasco. Qui no es queda callada de cara a Rocío Carrasco és la seua tia Gloria Mohedano que li tira la ‘pulleta’.

La raó de què Rocío Flores haja arribat tart a l’homenatge a la seua iaia

Gloria Camila Ortega ens conta que la raó per la qual Rocío Flores no ha acudit és que tenia un compromís professional, però que té la intenció d’estar més tard: “Millor tard que no aparega”, revela a la reportera del programa de Telecinco ‘Socialité‘ i tant ha arribat tard.

De Gloria Mohedano a la seua neboda Rocío Carrasco

‘Socialitré’ també ha pogut parlar amb Gloria Mohedano, que no ha dubtat a llançar una ‘pulleta’ contra la seua neboda, Rocío Carrasco per la seua absència: “Estem els que hem d’estar, els que volen estar. A Rocío Jurado li hauria fet il·lusió que estiguérem tots junts”. A més, respecte al que es compta d’ella últimament, confessa que “no és agradable que diguen coses de tu en els mitjans”.

Així ha estat l’acte homenatge a Rocío Jurado

Una salve rociera, el ball de Gloria Ortega i el seu pare José Ortega Cano al ritme de ‘Como yo te amo’, les llàgrimes de Gloria Mohedano després de donar un discurs sobre les seues vivències amb Rocío jurat, l’abraçada amb el seu germà Amador Mohedano… tot el que ha succeït en este actor homenatge a ‘la més gran’ en la germanor de la Rosada.

Felicitacions a Rocío Jurado en Twitter

Hui Rocío Jurado havera complit 77 anys i nombres persones han volgut felicitar-la per es xarxes socials.

<

>

TWITTER

 

>

<

>

<

>

<

>

<

>

 

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...