Tots contra Ana Soria, la parella d’Enrique Ponce

Compartir:

Ana Soria, la nova parella d’Enrique Ponce ha estat en els ulls de l’huracà des del primer moment que donaren a conéixer que eren parella. L’estudiant de dret va ser atacada i posada com la tercera en discòrdia, com la responsable que el matrimoni hagués acabat, obviant qualsevol tipus de responsabilitat per part del torero, és clar. Això va empitjorar quan, al cap de poc, la relació entre ells es va oficialitzar.

Període de pau per a Enrique Ponce i Ana Soria

Després de la tempesta arriba la calma i això semblava que habia passat en la relació de parella d’Enrique Ponce i Ana Soria, però amb la signatura del divorci de Cuevas i Ponce i la dissolució del matrimoni, una altra vegada va començar la caça de bruixes, que va posar a la influencer en el punt de mira.

Mala consellera

Primer va aparéixer el “entorn” de Paloma, que va començar a exposar la possibilitat que Ana haja influenciat de manera negativa en l’acord de divorci, convencent al torero de no ser “tan flexible”. “Ana Soria és una dona perillosa, una mala consellera per a Enrique Ponce, perquè no fa una altra cosa que mal ficar-li contra Paloma. Part de culpa que es retardés la signatura del divorci la va tenir ella, que va emprenyar tot el que va poder i més perquè es dilatés l’assumpte” va comentar una amiga de Cuevas, visiblement molesta.

Les filles de Ponce no volen tracte amb Soria

A tot açò se li suma que sembla que les filles de Paloma Cuevas i Enrique Ponce, Blanca i Paloma, no volen saber res d’Ana Soria. Segons es va saber, elles no volen tenir una relació cordial amb la parella del seu pare i van deixar en clar que no la volen present en la comunió de la més menuda d’elles. Prova d’això és que la cerimònia s’anava a realitzar al juliol, però es va retardar sense donar cap motiu.

Molts rumors

Són molts els rumors i les acusacions que giren entorn de la parella, sobretot a Ana, que passa gran part del seu temps contestant o negant el que es diu sobre la seua persona. Igualment, la jove té les coses clares i afirma que el que més desitgen és llevar-se del mitjà i viure la seua vida tranquil·lament.

EL MÉS LLEGIT

Intervinguts en el port de València 5,5 tones de cocaïna

Es tracta de la major aprehensió de cocaïna a Espanya des de fa més de quatre anys, la tercera intervenció en un sol contenidor segons els registres del CITCO i la més important en el port de València des que existeixen registres

Ortega Cano refà la seua vida amb una amiga molt especial

El torero, que ja ha signat el divorci amb Ana María Aldón, es deixa veure en públic ben acompanyat en els seus primers dies com a solter

Els metges valencians avisen que aniran a la vaga davant la falta de professionals

El sector anirà a la vaga els dies 17 i 18 de gener de 2023 davant la situació actual i els "problemes" de la sanitat pública valenciana

La Generalitat inicia el pla pilot per a la detecció precoç de càncer de cèrvix amb autotests

Va dirigit a dones de 25 a 65 anys que es realitzaran la prova a casa i el podran portar a les farmàcies a analitzar