Sanitat ‘alerta’ que estem a l’inici d’una nova onada a la Comunitat

Compartir:

Salut Pública adverteix que la pandèmia de Covid-19 “no està controlada” a la regió i que tots els indicadors estan empitjorant i apunten que “amb tota probabilitat, ens trobem a l’inici d’una nova onda epidèmica”.

D’esta manera s’ha publicat a l’últim informe de la Subdirecció General d’Epidemiologia, Vigilància de la Salut i Sanitat Ambiental, de la Direcció General de Salut Pública i Addiccions, de data 22 de novembre de 2021.

A l’estudi s’ha justificat la implantació del certificat covid a la Comunitat Valenciana des d’esta mitjanit, ja que l’evolució actual de la pandèmia mostra “un increment del risc de transmissió” i que la corba epidèmica assenyala “una tendència ascendent amb un creixement sostingut i generalitzat que indica que estem davant d’una nova onada”.

De fet, l’evolució del nombre reproductiu bàsic instantani es troba per sobre d’1, cosa que significa que “no està controlada”.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...