Ximo Puig assegura que si pugen les hospitalitzacions ‘haurem de prendre mesures’

Compartir:

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat avui la capital de la Safor i en concret la Col·legiata de la ciutat de Gandia on ha conegut els problemes estructurals que té l’històric campanar de la Col·legiata.

El president s’ha compromés al fet que la Generalitat participarà juntament amb altres institucions i el mateix Ajuntament en la restauració d’este, una llarga aspiració de Gandia que podria començar a gestar-se en 2022.

D’altra banda, el president també ha fet referència a alguns aspectes vinculats a la situació de la pandèmia. Respecte a la vacunació infantil que començarà la setmana que ve, Puig ha assenyalat que es començarà amb la franja de 12 a 10 anys amb les 150.000 primeres vacunes.

El president ha recordat que es contínua amb els punts mòbils de vacunació per a continuar immunitzant a les persones que encara no s’han vacunat i també als quals necessiten una tercera dosi de reforç.

Ximo Puig ha assegurat que la Generalitat “no està avaluant de moment noves restriccions“, però que “si puja l’hospitalització haurem de prendre mesures“.

Finalment, el president també parla sobre el València Club de Futbol i sobre la petició de d’una reunió per part del club. El president s’ha mostrat obert a mantenir qualsevol mena de contacte amb el club sempre que siguen reunions productives i no com les del passat.

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish