Ximo Puig assegura que si pugen les hospitalitzacions ‘haurem de prendre mesures’

Compartir:

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat avui la capital de la Safor i en concret la Col·legiata de la ciutat de Gandia on ha conegut els problemes estructurals que té l’històric campanar de la Col·legiata.

El president s’ha compromés al fet que la Generalitat participarà juntament amb altres institucions i el mateix Ajuntament en la restauració d’este, una llarga aspiració de Gandia que podria començar a gestar-se en 2022.

D’altra banda, el president també ha fet referència a alguns aspectes vinculats a la situació de la pandèmia. Respecte a la vacunació infantil que començarà la setmana que ve, Puig ha assenyalat que es començarà amb la franja de 12 a 10 anys amb les 150.000 primeres vacunes.

El president ha recordat que es contínua amb els punts mòbils de vacunació per a continuar immunitzant a les persones que encara no s’han vacunat i també als quals necessiten una tercera dosi de reforç.

Ximo Puig ha assegurat que la Generalitat “no està avaluant de moment noves restriccions“, però que “si puja l’hospitalització haurem de prendre mesures“.

Finalment, el president també parla sobre el València Club de Futbol i sobre la petició de d’una reunió per part del club. El president s’ha mostrat obert a mantenir qualsevol mena de contacte amb el club sempre que siguen reunions productives i no com les del passat.

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....