M Clan, cap de cartells de la 9a edició del Montgorock Xàbia Festival

Compartir:

M Clan una de les bandes referents del rock espanyol serà el cap de cartell de la 9a edició del Montgorock Xàbia Festival, a més s’incorpora al cartell Eva Ryjlen que al costat dels artistes confirmats Quique González, Sexy Zebras i Lolita Cromañón van completant el cartell però encara pendents de més confirmacions.

Montgorrock Xàbia Festival se celebrarà els pròxims 20 i 21 de maig 2022 en la localitat de Xàbia (Alacant).

El preu dels abonaments es mantindran a 39 € durant uns dies més, i demà eixiran a la venda els abonaments de la Llotja Rock, que a més d’una privilegiada visibilitat dels concerts, compta amb barres i banys propis per a major comoditat.

De nou el festival recupera la data del mes de maig, per la qual cosa es podrà gaudir de Xàbia també com a destinació turística fantàstica en aqueixa època de l’any, tant pel bon clima com per l’oferta gastronòmica i d’allotjaments en la localitat.

EL MÉS LLEGIT

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys