Les dades més desconegudes sobre la presentadora Lara Álvarez

Imagen de la presentadora Lara Álvarez

Lara Álvarez és una de les presentadores de moda  | València Diari

 


Rebre les notícies de València Diari

Lara Álvarez s’ha convertit en una de les presentadores més conegudes. Ens els últims anys, és una de les grans apostes de Telecinco. Coneguda durant un temps per ser parella de Sergio Ramos o Fernando Alonso, hi ha altres aspectes de la seua vida personal i professional que han passat més desapercebuts. 

 

Una periodista nascuda a Gijón 

Lara Álvarez va néixer a Gijón el 29 de maig de 1986. Als seus 32 anys ja s’ha convertit en un dels rostres televisius més destacats i pot presumir d’haver treballat en grans programes de les televisions estatals. 

 

Lara Álvarez en su etapa en 'Deportes Cuatro'

Lara Álvarez a la seva etapa a ‘Deportes Cuatro’ | Cuatro

 

Els seus primers passos van ser dins del periodisme esportiu. Va començar a Marca TV, però ràpidament es va incorporar a l’equip d’esports de La Sexta i de Cuatro. En aquesta cadena, va formar part de l’equip de retransmissions del mundial de MotoGP. També va arribar a participar en el programa ‘Jugones’ de La Sexta. 

 

A més de la seua faceta esportiva, també va col·laborar en altres programes. Per exemple, va formar part de programes d’entreteniment com ‘Todo va bien’ o el ‘late night’ ‘En el aire’. Durant un temps també va treballar a ‘Espejo Público’.

 

 

Però un dels fets més curiosos del seu passat va ser la seua participació en el conegut anunci publicitari d”Amo a Laura’. Mentre estudiava a la universitat, va accedir a formar part d’aquesta campanya de la MTV que ironitzava sobre els sectors conservadors que criticaven a la cadena musical. 

 

Actualment, viu segurament la seua etapa de més èxit professional. Forma ara mateix una parella professional perfecta amb Jorge Javier Vázquez, fent de copresentadora de ‘Supervivientes’ i  ‘Gran Hermano’.

 

La seua vida a les xarxes socials 

Twitter (@laralvarezg) i Instagram (@laruka) són les dos ferramentes que fa servir per mantenir el contacte amb els seus seguidors. Aquests poden estar al dia de la seua vida personal i professional, ja que és una usuària molt activa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Lara Álvarez (@laruka) el

 

Acostuma a penjar moltes imatges del seu gos Choco o de les seues sessions d’entrenament. També és habitual veure-la lluint ‘looks’ espectaculars amb uns grans paisatges de fons o ballant i cantant.  

 

Sergio Ramos i Fernando Alonso van ser els seus amors 

Tot i que ara està soltera, la seua vida amorosa ha protagonitzat molts titulars. Ha tingut algunes parelles anònimes però sens dubte van ser molt comentades les seues relacions amb dos coneguts esportistes o companys de feina

 

Lara Álvarez junto a Sergio Ramos

Lara Álvarez també va eixir amb Sergio Ramos | GTRES

 

Va ser l’any 2010 quan va eixir amb el futbolista Sergio Ramos. La seua relació hauria començat quan ella li va demanar una samarreta en un acte benèfic mentre era reportera de La Sexta. Dos anys més tard, van posar fi a un romanç ple de discussions.  Després de Ramos, la van relacionar amb humoristes com Ángel Martín o Dani Martínez, abans que començara la seua altra gran relació. 

 

Lara Álvarez y Fernando Alonso paseando de la mano

Lara Álvarez i Fernando Alonso van ser parella | GTRES

 

El desembre de 2014 van aparèixer les primeres imatges amb Fernando Alonso. Els van pillar passant part de les festes de Nadal a Nova York. Es va parlar d’una possible boda, però al cap de dos anys van trencar entre rumors d’infidelitat. 

 

Bosco Álvarez, el germà de Lara

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Bosco Alvarez González (@boscoalvarez) el

 

Un dels aspectes de la seua vida poc coneguts és la gran estima que té pel seu germà Bosco. Ell no és una persona molt coneguda però la presentadora acostuma a penjar moltes imatges amb ell. Tots dos compartixen la seua passió per la platja, la muntanya i els esports de risc, a més de viatjar a zones paradisíaques.  

 

Notícia original de ‘La Coctelera’

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies