Nou persones detingudes en un local clandestí de prostitució a Castelló

Agents de la Policia Nacional de Castelló han detingut a nou persones arran d’una inspecció realitzada en un local clandestí dedicat a la prostitució i situat en el centre de la capital de la Plana.


Rebre les notícies de València Diari

Segons han informat hui els agents en un comunicat, precisament en el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic, van inspeccionar l’establiment després de rebre l’avís ciutadà i iniciar les investigacions.

L’operació, denominada Cúpula, s’ha saldat amb la detenció de nou persones: els responsables del local, que han sigut detinguts com a presumptes autors de delictes relatius a la prostitució i blanqueig de capitals i cinc de les dones que estaven en el local clandestí, els qui han sigut detingudes per trobar-se en Situació Irregular a Espanya, segons ha informat l’institut armat en un comunicat.

Després d’una informació obtinguda gràcies a la col·laboració ciutadana, es van començar les investigacions sobre el local, observant l’afluència de clients i dones, les quals, no eren sempre les mateixes, sinó que eren canviades cada cert temps.

A més, en els trasllats sempre anaven acompanyades per diversos homes en tot moment. Finalment es va dur a terme l’operació d’entrada en el local.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies