Una dona ha sigut detinguda a Múrcia per ruixar al seu marit amb un líquid abrasiu

 


Rebre les notícies de València Diari

La Guàrdia Civil ha detingut a una dona a Múrcia després que ruixara al seu marit amb un líquid abrasiu provocant-li greus cremades. L’home va haver de ser traslladat a l’hospital Virgen de Arrixaca on va ingressar en la Unitat de Cremats amb cremades de tercer grau.

  

  

Els fets van succeir durant la passada matinada del dilluns al dimarts, en un habitatge d’Archena (Múrcia). La Guàrdia Civil va ser alertada del succeït i es va desplaçar fins a la casa del matrimoni. El dimarts al matí, agents del cos de seguretat espanyol van procedir a realitzar la detenció de la dona acusada d’un presumpte delicte de lesions greus.

 

L’home , en estat greu 

L’home atacat per la seua dona es troba encara en la Unitat de Cremats de l’hospital Virgen de la Arrixaca, i el seu pronòstic és greu, segons han confirmat fonts sanitàries. De moment encara no s’han donat a conèixer els motius de l’atac de la dona al seu marit.

Una dona va agredir a la seua parella amb un ganivet a Ciudad Real

Malgrat que en la majoria de casos la situació és la contrària, doncs normalment ens trobem més casos d’agressions d’un home a una dona que a l’inrevés, per desgràcia hi ha també moltes ocasions en les quals és la dona la que agredeix a la seua parella. Després de veure aquest cas, cal recordar un altre que va succeir fa poc més d’un mes a Ciudad Real.

  

  

El passat 6 d’abril, una dona agredia a la seua parella amb un ganivet provocant-li diferents lesions en l’esquena i els braços. La dona va atacar al seu marit amb el ganivet durant la nit d’aqueix dia. L’home, després del brutal atac, va haver de ser traslladat a un hospital, va ser portat en ambulància des del seu habitatge a l’hospital general de Ciudad Real, allí va ser ingressat en la planta de cirurgia.

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies