El top 10 de coworkings segons SKEPP

El coworking és treballar en un espai compartit. Però els espais són molt diferents així com els serveis que s’ofereixen en cadascun d’ells. Quins factors marquen la diferència? El preu, la ubicació, les condicions del establiment, el disseny, la grandària de la unitat d’oficina, las sales de reunions, els extres, l’aparcament etc.

Tot i que els coworkings solen trobar-se en centre de negocis, però és cert que cada vegada més hi ha immobles dedicats únicament a coworking, o tradicionalment edificis d’oficines que s’estan habilitant espais de treball flexibles.

Prepara’t un te calentet i gaudeix de la llista Top 10 de coworkings a Espanya segons SKEPP.

1. Carrer de Lluís Muntadas, 8 – Barcelona

Vols somniar amb l’oficina perfecta? No cal falta. El lloguer d’un espai de treball ací pareix sacat de una pel·lícula americana. Apart de les impressionants vistes i el jardí, aquest centre de negocis té piscina i gimnasi amb entrenadors professionals. No sols això, l’edifici amaga molts racons, com a llocs destinats a la lectura i zona recreativa equipada amb Playstation, billars i Ping Pong.

2. Calle Marqués de Campo 13, Valencia

Aquest Business center ofereix oficines i llocs de treballs flexibles. Per què té el segon lloc havent-hi edificis amb decoracions més cridaneres? No tot és la estètica. Si posem en balanç tots els factors mencionats en la introducció com una bona ubicació, instal·lacions en perfecte estat o un preu excel·lent, trobem que l’oferta d’aquest immoble està molt ben equilibrada.  

3. Calle Bretón de los Herreros 9, Barcelona Diagonal

Ara sí, parlem de estètica. Possiblement uns dels centres de coworking més bonics de tota Espanya. Un resultat de disseny molt treballat, gairebé que sembla una obra d’artesania. L’ interiorisme és colorit i dinàmic, però el punt fort se troba al patí. La decoració sap a fruita i és concordant al mobiliari, fent d’aquest coworking una delícia.

4. Paseo de la Castellana 77, Madrid Tetuán

Zona de descans amb sofàs a l'interior d'unes oficines a Madrid
Zona de descans de les oficines de lloguer del Paseo de la Castellana 77

 

 

Aquest centre de coworking és la temptació de qualsevol hipster. Les nombroses vidrieres i els finestrals donem viabilitat i llum natural al espai, que combina sostres industrials amb un mobiliari d’estil bohemi i elegant. Per altra banda, el centre de negocis es ubica en el barri de Cuatro Caminos, en la àrea financera coneguda com AZCA.

5. Carrer de Ramon Turró 169, Barcelona 22

Aquest espai de treball flexible posseeix la clau dels coworkings: FER COMUNITAT. En aquest centre de negocis es realitzen tot tipus d’esdeveniments. Però fonamentalment, es centren en els seus coworkers organitzant activitats per fomentar els contactes de la seua network, tallers de aprenentatge, conferencies de creixentment personal o festes.

6. Calle Princesa 5, Madrid Moncloa

Un lloc per a persones creatives i alegres que les seus idees brollin ràpidament radiant frescor. Aquest coworking és bullidor de professionals joves i talentosos que se troben al inici de la seua carrera professional. Si tens una startup pega amb tu, moltes vegades no es necessita tants recurs com pensem, sinó bons contactes.

7. Príncipe de Vergara 112, Madrid Chamartín

Un espai de treball compartit rodejat de vegetació i colors verdosos. Els patis anglesos i el jardí donem al coworking un ambient natural. Aquest centre de negocis és especial per a negocis que a vegades organitzen grans reunions, presentacions o seminaris perquè compta amb diverses sales, inclòs un saló amb gran capacitat.

8. Estadio Olímpico de la Cartuja Sector Norte, Sevilla Isla de la Cartuja

Interior d'una oficina

 

 

Potser comencis amb un lloc de coworking, però tens una previsió de creixement en el futur o simplement no estava en els teus plans però passa. Aquest edifici d’oficines és molt ample, doncs podràs passar del post de treball flexible a un despatx. A més tens l’aeroport i l’estació de AVE a tan sols 10 minuts del teu lloc en lloguer.

9 Gran Via de les Corts Catalanes 672, Barcelona Les Corts

Perfecte quan llogues més de una taula, perquè aquest coworking té ofertes especials per a equips. Podreu treballar conjuntament sense deixar de llogar llocs flexibles. També conta amb un aparcament per a bicicletes i serveis addicionals com taquilles, begudes o phone boxes. Com particularitat, està permès taure a la teua mascota.

10 Calle Brújula 4, Sevilla Aljarafe

La ubicació d’aquest edifici d’oficines és a una àrea que té molt de potencial i no tant allunyada del centre de Sevilla. Apart de la zona de coworking, té sales de formació i un jardí d’infància en el Parc Empresarial. El preu també es un punt a tindre en compte, les grans ciutats estan molt saturades. Encara que Sevilla és una de les principals metròpolis, m2 és més baix.

Si després de llegir totes les opcions de coworking vols llogar un espai per a tu encara és possible, perquè tots els centres disposen ara mateix de disponibilitat (això si varia depenent del centre). Des de SKEPP et ajudarem a triar el teu!