Els agricultors tallen l’A-3 a l’altura de Xiva en el cinquè dia consecutiu de protestes

Les protestes dels agricultors continuen aquest dissabte a València, en el qual és el cinquè dia consecutiu de mobilitzacions del sector, i han provocat el bloqueig de l’autovia A-3 a l’altura de la localitat valenciana de Xiva, segons han informat fonts de la Direcció General de Trànsit (DGT).


Rebre les notícies de València Diari

El bloqueig de la carretera s’havia produït en el quilòmetre 327, en direcció a Madrid, des de primera hora del matí, concretament a partir de les 07.00 hores. La via es trobava totalment col·lapsada, amb retencions d’un quilòmetre, encara que puntualment es permetia circular per un carril.

Sobre les 09.30 hores, la Guàrdia Civil ha procedit a desallotjar als agricultors, un grup d’unes 20 persones. Després de la intervenció, la circulació ha quedat completament restablerta en l’autovia, segons han confirmat fonts de Delegació del Govern.

Els agricultors prosseguiran amb les seves protestes i ‘tractoradas’ durant aquest cap de setmana amb la mirada posada en la Gala dels Goya, que se celebra aquest dissabte a Valladolid, i la possibilitat d’arribar a Madrid amb els seus tractors.

En la Comunitat Valenciana, s’han convocat mobilitzacions dilluns que ve 12 de febrer a Alacant, el dijous 15 en el Port de Castelló de la Plana i el dia 22 en el de València.

La plataforma 6-F, que havia instat a prendre la capital espanyola aquest dissabte, finalment ha cridat a votar en el cinquè dia consecutiu de protestes a l’esplanada de l’estadi Metropolità a Madrid si paralitzen les manifestacions i concentracions d’agricultors i ramaders o continuen amb una vaga massiva.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies