Disfresses de Halloween que fan pena

Compartir:

Halloween, mirada Zombi |València Diari

Per a molts la nit de Halloween és molt esperada, per a uns altres no tant, n’hi ha uns altres amb veritable passió per aconseguir la millor disfressa i passen hores pensant en la disfressa més original, es gasten una dinerada a la botiga o es tiren tota la tarda maquillant-se una perfecta cicatriu. Per a uns altres és un suplici, una pesadesa i una ximpleria. Gastar-se els diners en un vestit per a una única ocasió, perdre tota la vesprada a pintar-se la cara perquè després se te va a espatllar en minuts. De totes maneres, tot això era abans. Ara Halloween és per a disfressar-se tan bé com siga possible per a aconseguir la millor foto del teu look terrorífic que pujar a les teues xarxes socials. Que després mola en persona, siga còmode i et dure tota la nit és secundari en comparació amb la immortalitat d’estos likes que aconseguiràs amb la teua cara deformada i la teua millor mirada zombi. Bé, també pots optar pels que, més que fer por, es disfressen per a actualitzar el seu perfil Tinder

Zombie en Ducaval| València Diari

Hi ha vegades que la disfressa no surt del tot bé

Moltes vegades es creu que s’impressionarà amb la disfressa que s’ha triat per a la nit de Halloween i sense voler s’aconsegueix l’efecte contrari. Encara que la majoria de vegades els famosos ens han conquistat amb les seues disfresses de Halloween, arriscats la majoria.

Disfressa que no va agradar res

Aquí tenim un exemple de la disfressa que no t’has de posar esta nit de Haloween, la meravellosa disfressa de Cheeto de Kate Perry.

Disfressa de Cheeto de Kate Perry

Vídeo pitjors disfresses de Halloween

Si t’ix bé, et felicitem, però si t’ix malament… Pot ser que isques en un vídeo com este que hem buscat en Youtube on mostren les pitjors disfresses de Halloween. Cadascun té els seus matisos, però espere que ens comprengues res més veure’ls. L’important, a més de recordar el veritable origen de Halloween, sempre són els xiquets.

<>

Algunes idees

A través de Twitter vos deixem algunes idees per a esta nit. Feliç Halloween!

<

>

<

>

<

>

<

>

calaveres de Ducaval | València Diari

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.