El FIB i l’Arenal Sound ja tenen data per a 2022


Rebre les notícies de València Diari

Després de dos anys parats per la pandèmia, l’empresa promotora The Music Republic, que gestiona concerts i festivals arreu del territori espanyol, ha anunciat les pròximes dates de dos dels grans festivals de l’estiu: El Festival Internacional de Benicàssim (FIB), i l’Arenal Sound, a Borriana.

Amb més força que mai

La seua 26a edició del festival tornarà “amb més força que mai” i la maquinària s’ha posat en marxa ja per a l’edició del pròxim any, que “tornarà a situar a Benicàssim en el mapa dels festivals més importants”, ha assegurat la promotora en un comunicat.

Esta 26a edició del Festival Internacional de Benicàssim se celebrarà del 14 al 17 de juliol. Tres setmanes després, del 2 al 7 d’agost, tindrà lloc a la capital de la Plana Baixa l’Arenal Sound, un dels festivals més multitudinaris de tota Espanya.

Les entrades

De moment no es té cap artista o grup confirmat en el cartell, no obstant això, els dos festivals també han posat data a la venda dels abonaments: les entrades de l’Arenal Sound es podran adquirir en el seu web a partir del diumenge 19 de setembre i les del FIB, a partir del 10 de novembre.

<

>

El Passaport Covid podria ser necessari

El format dels festivals encara es desconeix per complet, sí que estaran adaptats a la situació sanitària del pròxim estiu, també es desconeixen quines seran les condicions per accedir, ja que la Generalitat Valenciana planteja que el passaport Covid podria ser necessari per a acudir a grans actes, com els concerts multitudinaris.

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies