Continuem amb calor i tal vegada un poquet de pluja

Comencem el dia amb la idea i l'esperança que hui encara puga ploure però en tractar-se de pluges convectives, de pluges de tronada
| María Nieves Sánchez

Durant tota la setmana hem estat amenaçats i pendents de les conseqüències que poguera tindre la borrasca atlàntica sobre la Comunitat Valenciana, i la veritat que el resultat està sent molt pobre. Fins i tot podem dir que el resultat ha quedat per davall de les expectatives perquè s'esperava poca pluja... però un poc més haguera sigut benvinguda.


Comencem el dia amb la idea i l'esperança que hui encara puga ploure però en tractar-se de pluges convectives, de pluges de tronada, mai se sap si acabarà plovent i si poden vindre mal acompanyades ( amb companyia de pedra).Demà divendres tornarem a tindre un matí assolellat i encara que les primeres hores del dia seran fresques la vesprada serà calorosa i les tempestes sovintejaran de nou les muntanyes de la mitat nord de la Comunitat podent deixar fins i tot algun ruixat a prop de la costa.


El cap de setmana només podrà ploure al nord, i preferentment de vesprada si acaben quallant en tronades els núvols d'evolució que es formaran a partir de migdia.

L'inici de la setmana, l'última de l'estiu, començarà amb canvis. Es formarà una DANA al nord de la Península que tot indica que no ens afectarà de ple però ens enviarà vents de mestral al nord deixant l'ambient més fresc i alguna tronada a Castelló. Al centre i al sud bufarà de ponent i a poc a poc pujaran les temperatures deixant un dia ben calorós.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ni xixa..." "Atents a la borrasca atlàntica"