Dia gris amb plugims per començar la setmana

Compartir:

Imatge d'un vidre ple de gotes d'aigua

 

La setmana comença amb el cel carregat de núvols que deixaran ruixats de poca entitat en punts de la costa i a les comarques més centrals. No seran de gran entitat però ens acompanyaran durant bona part del dia. La nuvolositat començarà a trencar-se a últimes hores de la vesprada o a poqueta nit.

Oratge dilluns 3 maig

Les temperatures nocturnes s’han mantingut altes (fins i tot han pujat) i les diürnes es mantindran fresques (amb tendència a baixar).

 

Temperatures dilluns 3 maig

Demà dimarts, tret d’alguns núvols i d’algunes boires que es formaran durant la matinada a les valls i a les planes de l’interior, el dia serà assolellat.

Oratge dilluns 4 maig

 

El més cridaner serà l’ascens tèrmic que portarà les temperatures per damunt dels 20 graus a la major part d’observatoris.

Temperatures dimarts 4 maig

 

L’oratge estable i les temperatures més pròpies per l’època ens acompanyaran durant bona part de la setmana. El dia que bufe ponent (dijous) pujaran més les temperatures a la costa, i en bufar el vent d’origen marítim (dimecres i divendres) quedaran més altes al centre i a l’interior.

Oratge primers dies maig

 

EL MÉS LLEGIT

Ghislaine Maxwell, condemnada a 20 anys de presó per delictes sexuals

El 29 de desembre de 2021 se li va declarar culpable de cinc dels sis càrrecs en contra seua, entre ells, el de tràfic sexual de menors

‘Valencians al món’ visita Rotterdam, la meca de l’arquitectura contemporània holandesa

Hui el programa d’À Punt ens acosta noves històries dels que canviaren de residència i que sempre són interessants destinacions per a visitar en temps de vacances

Omar Sánchez esclata després del vídeo íntim d’Anabel Pantoja i Yulen

"Em fa vergonya i ràbia veure aqueixes imatges", el surfer canari parla alt i clar cansat de les descaradures de la seua encara dona

Tres joves, dos d’ells menors, moren després de fugir d’un control policial

El cotxe en el qual viatjaven es va eixir de la via i va caure per un desnivell de 15 metres