Un oratge més primaveral

Compartir:

Tenim al davant uns dies d'oratge que ens recordarà que encara estem a la primavera amb temperatures que aniran pujant a poc a poc, dia rere dia, però sense arribar al nivell del cap de setmana o de dilluns

Es trencà ahir dimarts la dinàmica monòtona i avorrida que ens acompanyava les últimes setmanes i que ens havia portat calor com feia temps que o recordàvem al mes de maig.

Vos assegure que no ens deslliurarem de la calor però almenys tenim al davant uns dies d’oratge que ens recordarà que encara estem a la primavera amb temperatures que aniran pujant a poc a poc, dia rere dia, però sense arribar al nivell del cap de setmana o de dilluns.

El dia ha començat ben fresc i també notarem com no pugen tant les temperatures a les hores de més calor. Haurem de tindre en compte el vent perquè al sud de València i al nord d’Alacant es deixarà sentir amb força deixant la mar prou alterada. No serà fins a última hora quan comença a perdre força i la mar a encalmar.

També haurem d’estar pendents de les nuvolades que puguen créixer perquè tenim just sobre els nostres caps l’embossament d’aire fred que ahir va estabilitzar l’atmosfera i que hui encara pot fer créixer nuvolades que de forma puntual puguen deixar algun ruixat.

El descens de les temperatures serà notable amb màximes que difícilment superaran els 25 graus a la costa, al centre i al sud i els 20 al nord.

Demà dijous ja notarem com comencen a pujar les temperatures a migdia després d’un matí que encara serà prou fresc. A les terres del centre i de l’interior les temperatures voldran superar els 25 graus i fins i tot acostar-se als 30.

Dia que passe, dia que farà més calor. Divendres més que dijous, dissabte més que divendres i diumenge tornarem als 35 graus a l’interior de la mitat sud de la Comunitat i ens aproparem als 30 a la costa.

EL MÉS LLEGIT

Tres anys i cinc mesos de presó per calar foc a la casa de la seua parella

Va espentar a la víctima i va destrossar televisors, telèfons, la cortina i el cristall del bany de l'habitatge

Detinguts dos menors més per les agressions sexuals a Burjassot

La Policia Nacional ha detingut a dos menors més per la seua presumpta implicació en l'agressió sexual ocorreguda a Burjassot

Els contagis de covid es dupliquen i els morts es disparen en la Comunitat Valenciana

Sanitat ha notificat 8.789 nous positius i 18 nous morts per coronavirus

Es deixa oblidat la bossa després de ser sorpresa intentant robar en un comerç de Petrer

Va ser el propietari de l'establiment, situat en el barri de la Frontera, qui va donar avís a la Policia Local que va traslladar a les seues patrulles al lloc