Tornen els núvols a la costa

Compartir:

Imatge d'una dia de pluja

Tancàrem ahir el pont amb el dia més estable i assolellat dels quatre dies de festa que molts heu pogut disfrutar. Hui tornem a estar pendents dels núvols que sovintejaran de nou punts de la costa, on no es descarta que puga ploure, però de nou seran ruixats dèbils i dispersos. De fet a partir de migdia els núvols aniran dissipant-se quedant el cel prou clar de cara a la vesprada, no obstant això les temperatures tendiran a baixar lleugerament.

Mapes dimecres, de matí núvol i vesprada pluja |Jordi Payà

Temperatures 17º i 24º | Jordi Payà

Demà dijous tornarem a tindre el cel carregat de núvols a la costa on fins a migdia cal esperar ruixats dèbils i dispersos, més probables al litoral del centre i sud de València i del nord d’Alacant. Les temperatures no patiran canvis o encara podran refrescar un poc més.

Dijous pluja | Jordi Payà

Temperatures dijous 17º i 24º | Jordi Payà

Quan encara no ens hem eixit d’un llarg cap de setmana ja estem pendents del que tenim a tir de pedra.

Divendres els núvols seran més abundants al nord on en punts de la costa podran arribar a deixar alguna gota. El cap de setmana es veuran alguns núvols, però tot indica que seran abundants a primera i última hora del dia per deixar el protagonisme al sol durant les hores centrals de la jornada. Les temperatures es mantindran lineals, és a dir, sense canvis destacats.

Divendres,dissabte i diumenge núvol | Jordi Payà

 

EL MÉS LLEGIT

Guerra per l’herència de Carlos Marín, de ‘Il Divo’

L'exesposa ha rebut un pis sobre el qual pesaria una hipoteca de 300.000 euros, i vol que la mare del cantant es faça càrrec del deute

Què és centaurus? La nova subvariant del coronavirus que fa saltar les alarmes

Se sospita que la subvariant d'Òmicron puga estar darrere del recent augment de casos de Covid-19

Melyssa Pinto i Tom Brusse confirmen que han tornat amb un bes

Dos anys després de la seua ruptura, Melyssa i Tom han représ la seua relació, "és la dona de la meua vida"

Investigats dos conductors per circular en sentit contrari en una autovia

El primer d'ells va recórrer prop de 35 quilòmetres en sentit contrari per la A-7 i el segon 11 quilòmetres en l'A-35 estant implicat en dos sinistres vials